2777
2789
قبول ندارم

و الا ما داریم می کنیم  

ا طرافیان می بینم همه ش درگیر عن و‌گه و مریضی ها و این‌کلاس اون کلاس و خودت محدود کن و بهم ریختگی خونه و ۱ مسافرت و مهمونی راحت نمی تونن برن و به خودشون راحت نمی رسن و ا ووووووه ... ۱۰۰۰ بد بختی دارن بچه های چرکو‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و الا ما داریم می کنیم ا طرافیان می بینم همه ش درگیر عن و‌گه و مریضی ها و این‌کلاس اون کلاس و خودت ...

😂حالا چرا چرکو....

بچه یه نعمته....حالا شما نمیخوایی بحثش جداست.

امیدوارم این طرز فکر تو ۷۰سالگیتم داشته باشی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
😂حالا چرا چرکو....بچه یه نعمته....حالا شما نمیخوایی بحثش جداست.امیدوارم این طرز فکر تو ۷۰سالگیتم دا ...

ما کلی ز ن‌و‌مرد عذب داریم تو خانواده همه فکر می کردن این ها پیر شن‌ پشیمون می شن 

ا لان پیرن و خو‌ش بخت تر و سر حال تر از متاهل ها هر روز ۱ جا دنیا کا ر موفق بد ن و روان سا لم 

حا لا به بی بچه ها هم همین می گن پیر شی پشیمون می شی نه عزیز من سری که ددرد نمی کنهددستمال نمی بندن چرا واسه خود م درد سر درست کنم که تا اخر عمر نگرانش باشم 

😂 

چرکو‌چون ۱ چیز می خورن هی اون دست ها کثیف شون همه جا می مالن مخصوصا تو‌جاها عمومی خیلی چند شن 

ما کلی ز ن‌و‌مرد عذب داریم تو خانواده همه فکر می کردن این ها پیر شن‌ پشیمون می شن ا لان پیرن و خو‌ش ...

😂😂😂😂باشه گل شما دستمال نبند.

اما همه ی بچه ها اینطوری نیستنا..

مثلا من خودم تا بحال کسی بچمو به قول شما چرکو ندیده...حتی مادرم.....همیشه.تمیز مرتب.تو جاهای عمومی حتی خونه.چون سلامتیش برام مهمه

ما کلی ز ن‌و‌مرد عذب داریم تو خانواده همه فکر می کردن این ها پیر شن‌ پشیمون می شن ا لان پیرن و خو‌ش ...

خوب کاری میکنی ...به خدا بچه گه خوری کردنه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
😂😂😂😂باشه گل شما دستمال نبند.اما همه ی بچه ها اینطوری نیستنا..مثلا من خودم تا بحال کسی بچمو به قو ...

همین  که غذا خو ردن تا مدت ها بلد نیستن چرکن دیگه 

😏 

تا هر چیز می خوان یاد بگیرن عمر ا دم تلف می کنن 

ا وکی شما ببند 

با ی 

همین که غذا خو ردن تا مدت ها بلد نیستن چرکن دیگه 😏 تا هر چیز می خوان یاد بگیرن عمر ا دم تلف می کنن ...

شما فوبیا بچه داری انگار

خوب کاری میکنی ...به خدا بچه گه خوری کردنه

بنظر چه خانم چه آقا ،اگه از لحاظ ذهنی آماده نباشه.برای پدر یا مادر شدن....بعدا پشیمون میشه