یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی میگن بغضیاشما از مهر استارت بزن هم برای ترمیم معدل هم کنکورپیوسته روزانه بخونیکلاس انلاین و تستمی ...
عزیزم یه بچه ۱۸ ساله بدون دغدغه و تو اتاق که همه چیزش آماده است و مزاحم مداره همه هم میدونن داره درس میخونه آخر سر دوسال پشت میمونه واقعا برا زن خانه دار با این فاصله لااقل سه سال با تلاش زیاد لازمه
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری
عاشق دندونی یا عاشق پول دندوننمیدونم چرا باور نمیکنمولی در هرصورت تلاش مستمر میخوادروزی ۷ ۸ ساعت بای ...
خب بنظرت الان بد گفتم ؟عاشق دندونم میدونم توش میتونم موفق شم برام کسل کننده نیست بدم هم نمیاد مث بعضیا که میگن یکسر تو دهن مردم باید ببینی میدونم میتونم دووم بیارم
عزیزم یه بچه ۱۸ ساله بدون دغدغه و تو اتاق که همه چیزش آماده است و مزاحم مداره همه هم میدونن داره د ...
همه که گیراییشون مثل هم نیست درضمن ۱۸ ساله براش سخته تا کسی که هم سن منه هیچ فکر و دغدغه ای نداره تو سکوت بدون اینکه دیگران بدونن راحت تر میتونه قبول بشه