2777
2789

۱۵سال از دیپلم من میگذره الان ۳۳سالمه بچه هم دارم بزرگن کنکور بخونم ؟چه پیشنهادی دارید؟این ترمیم معدل رو منم میتونم امتحان بدم؟معدلم بره بالا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنر دارم که دارم کار میکنم عاشق دندونپزشکی هستم ولی رتبه چند بیارم دندون قبول میشم؟

دندون از همه رتبه بهتری میخواد دیگ باز متاهل هم هستی باید شهر خودت بمونی سخت تره 

رتبه زیر هزار 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

چی میگن بغضیاشما از مهر استارت بزن هم برای ترمیم معدل هم کنکورپیوسته روزانه بخونیکلاس انلاین و تستمی ...

عزیزم یه بچه ۱۸ ساله بدون دغدغه و تو اتاق که  همه چیزش آماده است و مزاحم مداره همه هم می‌دونن داره درس میخونه آخر سر دوسال پشت میمونه واقعا برا زن خانه دار با این فاصله  لااقل سه سال با تلاش زیاد لازمه 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

عاشق دندونی یا عاشق پول دندوننمیدونم چرا باور نمیکنمولی در هرصورت تلاش مستمر میخوادروزی ۷ ۸ ساعت بای ...

خب بنظرت الان بد گفتم ؟عاشق دندونم میدونم توش میتونم موفق شم برام کسل کننده نیست بدم هم نمیاد مث بعضیا که میگن یکسر تو دهن مردم باید ببینی میدونم میتونم دووم بیارم 

عزیزم یه بچه ۱۸ ساله بدون دغدغه و تو اتاق که همه چیزش آماده است و مزاحم مداره همه هم می‌دونن داره د ...

همه که گیراییشون مثل هم نیست درضمن ۱۸ ساله براش سخته تا کسی که هم سن منه هیچ فکر و دغدغه ای نداره تو سکوت بدون اینکه دیگران بدونن راحت تر میتونه قبول بشه 

چی میگن بغضیاشما از مهر استارت بزن هم برای ترمیم معدل هم کنکورپیوسته روزانه بخونیکلاس انلاین و تستمی ...

نه میخوام دوسال بخونم ولی پیوسته من باید تجربی رو کامل بخونم چون رشتم انسانی بوده