2777
2789

از وقتی حقوق بگیر شدم، فقط دارن از من پول قرض می گیرن، پولی که هیچ وقت پسش هم نمیدن. توقعی هم ندارم ازشون. خودم میگم پولی که دادم رو نمیخوام. بماند که همه هزینه های خودم رو هم خودم میدم. همین ماه رفتیم سرعین. مامانم هیچی پول نداشت، کارتم رو دادم بهش، هرچی خواست خرج کنه. به خاطر این موضوع بیخیال روتین پوستیم و محصولات پوستی سفارش ندادم. فردا میخوان برن فروشگاه، خرید کنن بازم میگن کارتت رو بده. حالا کارت من فقط دو میلیون و نهصد داخلشه، می خواستم باهاش ابزار آموزشی بخرم. معلم هستم. اینم بگم مامان و بابام روی هم ماهی ۵٠ میلیون پول می گیرن ولی کل پولشون میره برای قسط. امروز بابام به مامانم گفت کارتش رو بگیریم، منم سریع گفتم می خوام ابزار آموزشی بخرم، ندارم. برگشتن میگن حقوق شهریور رو بدن، پولت رو بهت میدیم. یعنی این حرف رو هزار بار شنیدم. اول ازم پول میگیرن، بعد میگن حقوقمون رو دادن پولت رو بهت میدیم، بعد حقوقشون رو دادن، حرفشون یادشون میره. منم توقعی ندارم. منم در جواب گفتم، همین امروز می خوام پول رو واریز کنم. به نظرتون حرفم زشت بود؟ بخدا دیگه خسته شدم از این شرایط. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشت نبود دیگه هیچ پولی نده.پولای قبلی و بگو پس بدن البته که نمیدن ولی بهتره بگی که باز ازت کارت ن ...

اصلا آدم پولکی نیستم، تمام طلبم رو هم می بخشم و توقع پس گرفتنش رو هم ندارم. ولی فقط دوست دارم نهایتا ماهی دو میلیون ازم بگیرن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
اصلا آدم پولکی نیستم، تمام طلبم رو هم می بخشم و توقع پس گرفتنش رو هم ندارم. ولی فقط دوست دارم نهایتا ...

تک فرزندی؟ 

همه چی میمونه واسه خودت؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

اصلا آدم پولکی نیستم، تمام طلبم رو هم می بخشم و توقع پس گرفتنش رو هم ندارم. ولی فقط دوست دارم نهایتا ...

بنظرم داری اشتباه میکنی پولتو پس بگیر

اینجور ک میگی خانواده ت پس انداز ندارن، پس بعدا لازم داشته باشی نمیتونن کمکت کنن، یا ازدواج کنی جهیزیه شاید ندن بهت

بهتره خودت پس انداز داشته باشی

جدای ازون اینکه بشه وظیفه ت اصلا خوب نیست

تک فرزندی؟ همه چی میمونه واسه خودت؟

یه خواهر بزرگتر دارم

بنظرم داری اشتباه میکنی پولتو پس بگیراینجور ک میگی خانواده ت پس انداز ندارن، پس بعدا لازم داشته باشی ...

آخ آخ گفتی جهیزیه، اینا هزار جا وام گرفتن. مامان من این جوری هستش که هر کسی بهش میگه اسمت رو برای وام بنویسم، سریع قبول می کنه. نود درصد حقوقش رو برای قسط های وام هاش میده. تصور کن ماهی ۲۴ میلیون حقوق می گیرن ولی بعد از واریز قسط های وام هاش، دو_سه میلیون بیشتر براش نمیمونه. وسط ماه هیچی نداره. بعد نوبت وامش هم میشه، و وامش رو می گیره، اکثر وامش رو میده برای بدهی هاش. چون در طول ماه، از این و اون، پول قرض کرده. حالا پول من رو نده، پول بقیه رو نمی تونه نده. به خاطرهمین من از هرچی وام بیزارم. و وام شرکت نمی کنم. چی بشه آخه وام؟ پول خودمونو می گیریم ازش استفاده می کنیم دیگه. یک ریال هم پس انداز ندارن، یک ریال. مامان من ضامن صد نفره. زندگیمون شده یه چرخه ی معیوب. جالبه اجاره نشین هم نیستیم. 

وای چه پدر ومادرایی چطور دلشون میاد آخه

پول ندارن، از بس وام های بی حساب و کتاب گرفتن و هرچی در میارن، دارن پول قسط وام میدن. 

آخ آخ گفتی جهیزیه، اینا هزار جا وام گرفتن. مامان من این جوری هستش که هر کسی بهش میگه اسمت رو برای وا ...

داری اشتباه میکنی عزیزم

وام بنویس، پولشو بده برای خودت طلا بخر

البته ب خانواده ت نگو

میبینی ک اونا پس انداز ندارن، شما مسیر اشتباه اونا رو نرو

ب فکر خودت و آینده ت باش

ازدواج کنی کلی مخارج داری

یا اصلا نمیخوای بعد چند سال برا خودت یه ماشین بخری؟

اینطور ک داری پیش میری بعد ازدواج هم ازت توقع کمک دارن

داری اشتباه میکنی عزیزموام بنویس، پولشو بده برای خودت طلا بخرالبته ب خانواده ت نگومیبینی ک اونا پس ا ...

۲٠ میلیون فعلا پس انداز کردم، به اون پول دست هم نمیزنم. مامانم همش به خواهرم میگه، خواهرت بمیره هم به پول پس انداز شدش دست نمیزنه. در جواب میگم کار خوبی می کنم، لابد مثل شما خوبه، که هیچی پول پس انداز نکردید.