t_iamo مدیر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2359 عنوان بیایید از حسرت هاتون بگید | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 18 پست از حرفایی که باید میگفتید ولی نتونستید بگید یا کلا کاری که نشد انجام بدید هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند. 1404/05/26 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31954 واای خیلی حیف شد که خب سعی کن قانعش کنی برید پیش مشاور کار که عار نیست دیگه از این حرفا گذشته 😃۱۵سال ازدواج کردم الان دیگه با بچه مدرسه ای و بچه کوچیک وقت کارکردن نیستولی خب هربار بهش میگم میگه الان برو🫠 خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6018 مگه باهم زندگی میکنید ؟ تو ی ساختمونیمببین اذیت اونجوری مادرشوهر خاهرشوهر بازی ندارن ک با بیفکری و بیعقلی شون و اینکه همه بار زندگیشون و انداختن رو شوهرم دارن اذیتمون میکنن ۹ تا بچه ان یکی از یکی بیمسولیت تر ، نسبت ب خانواده و پدر مادرشون سرد انگار غریبه ان
شیدا000 عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1020 حسرت من تو زندگیم اینه که کاش هیچوقت ازدواج نمی کردم.دلم برای خودم خیلی می سوزه نباید اینجوری می شد زندگیم
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2359 حسرت من تو زندگیم اینه که کاش هیچوقت ازدواج نمی کردم.دلم برای خودم خیلی می سوزه نباید اینجوری می شد ... خیلی ها از ازدواج پشیمون میشن هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2359 دیگه از این حرفا گذشته 😃۱۵سال ازدواج کردم الان دیگه با بچه مدرسه ای و بچه کوچیک وقت کارکردن نیستولی ... خب برید مگه چی میشه نزارید حسرت بمونه تو دلتون هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.