2777
2789
عنوان

چرا نتفلیکس اینجور شده سریال ونزدی

251 بازدید | 32 پست

بابا همه از دم حش*رین😑اون از پدر مادرش اون از هم مدرسه ای هاش که هر دختری رو میدیدن عاشقش میشدن😑فگ میکردم حداقل خود ونزدی سرش به کار خودشه و سمت این بچه بازی ها نمیره تا اینکه رسیدم به قسمت ۷😑💔کاش بدوم سانسور میدیدمش😭کسایی که دیدنش بهم بگن ارزش داره ادامه اش رو ببینم یا نه؟

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا!

فصل جدیدش که فقط ۴ قسمت داشت ۷ کجا بود!

قسمت قبلو میگی؟

از گوگل ببین فی.لتر شده باشه خب

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سریالی که همه میرن میبینن رو هیچ وقت نمی بینم مثلا اسکویید گیمچون سازنده میدونه بیننده زیاد داره خز ...

اتفاقا خیلی فیلم جالی بود...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سریالی که همه میرن میبینن رو هیچ وقت نمی بینم مثلا اسکویید گیمچون سازنده میدونه بیننده زیاد داره خز ...

میشه شما دوتا فیلم بسازی خز و خیل نبینیم😐

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا!فصل جدیدش که فقط ۴ قسمت داشت ۷ کجا بود!قسمت قبلو میگی؟از گوگل ببین فی.لتر شده باشه خب

میخوام زیرنویس باشه ولی سانسور شده از طرفی نمیخوام سانسورش اونقدری باشه که جاهای مهم حذف شده باشه

میخوام زیرنویس باشه ولی سانسور شده از طرفی نمیخوام سانسورش اونقدری باشه که جاهای مهم حذف شده باشه

اتفاقا زیر نویسم داره ولی خلافاش سانسوره

من فصل اول رو سانسور شده دیده 

وقتی تموم شد فهمیدم سانسور شده اس

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

ارزش داره ادامه اش رو ببینم؟

من به اون بنده خدا گفتم که گفت.

ولی این نه همچین ارزشی توش نیست

فصل دومش چطوره؟صحنهمحنه زیاد داره ،؟میخوام با دختر خاله۱۲سالم ببینم

ونزدی رو دختر داییم کخ ۱۱ سالشه بهم گفت ببین تازه بهم گفت حتما بدون سانسور ببین چون مهمه🤐😑