2777
2789
عنوان

خیلی اضطراب دارم تپش قلب و بی قراری

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست
عزیزم مگه داروخوردن ترس داره دارو برای همینه دیگه که حالت بهتر بشه حالت بهتر شه خب کم کم داروهاتو قط ...

از عوارضشون و وابستگی میترسم🫠

ولی خب درسته دقیقا

ممنونم ازتون

دادن ولی همه رو انداختم دورقبلا انجام میدادم حالم بهتر بود الان دوباره درگیر درس و امتحان و فکر به آ ...

من وقتی استرس دادم میخورم قبلا بهم دادن. داروهای شادی اورم داده بودن. تووهمون تایم فقط اثر داره. نباید خیلی فکر کنی یا تنها باشی چون نابود میشی. هیشکی کمکت نمیکنه ینی نمیتونن خودت باید ب فکر خودت باشی .تا خودت نخای هیچی درست نمیشه. بقیه رو بسپر ب خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونه خب انقد جدی نگیراینو منی میگم ک به دختر شادشهر معروف بود...الان شاد نیستم

خیلی سخته واقعا

هرروز آدمای نزدیک زندگیم صدبار بهم میگن اینهمه سخت نگیر ولی نمیتونم🫠

امیدوارم بتونم در عمل…

من وقتی استرس دادم میخورم قبلا بهم دادن. داروهای شادی اورم داده بودن. تووهمون تایم فقط اثر داره. نبا ...

دقیقا هم تنهام هم زیاد فکر میکنم

درسته… واقعا میخوام درست شه این اوضاع چون همه کارامم مختل کرده

دقیقا باید بسپرم به خدا…

از عوارضشون و وابستگی میترسم🫠ولی خب درسته دقیقاممنونم ازتون

عوارض خاصی نداره و وابستگی هم به اون صورت نداره و پزشک دوزش رو محاسبه میکنه و برای قطع کردن دارو بهت دستورالعمل میده که چجوری قطعش کنی نگران اونش اصلا نباش من هم خودم پزشکم و هم یه دوره دارو مصرف کردم و نتیجه عالی بوده و چیزی که باید بدونی اینه که این داروها تاثیرشون بعد از یکماه تازه شروع میشه بعد از 4 روز خوردن قطع نکنی بگی این که تاثیری نداشت پس نمیخورم

عوارض خاصی نداره و وابستگی هم به اون صورت نداره و پزشک دوزش رو محاسبه میکنه و برای قطع کردن دارو بهت ...

دقیقا چن روز استفاده کردم دیدم تاثیری نداره گفتم بیخیال تهش عوارضش میمونه برام قطع کردم🤦🏻‍♀️

خیلی ممنونم ازتون🤍

حتما میرم ایندفعه و استفاده میکنم

منم مثل توام عزیزم همش از افکار هست که اگه كنترلش کنی خود به خود استرست از بین میره 

الان بهترم خداروشکر و تنها کاری که واسم جواب داد اینه به افکارت توجه نکن و توجه ات رو بزار روی یه چیز دیگه بعد میبینی اون فکر از بین رفته و دیگه بهت استرس وارد نمیشه

منم مثل توام عزیزم همش از افکار هست که اگه كنترلش کنی خود به خود استرست از بین میره الان بهترم خدارو ...

درسته…

یه وقتایی کنترلش از دستم خارج میشه ولی باید سعیمو بکنم🫠

درسته…یه وقتایی کنترلش از دستم خارج میشه ولی باید سعیمو بکنم🫠

درکت میکنم عزیزم منم بعضی وقتا کنترلم رو از دست میدم ولی سعی کن باهاش نجنگی چون بجنگی اونم باهات میجنگه بهترین کار اینه که ولش کنی نه بپذیرش و نه ازش بدت بیاد وقتی افکار مزاحمت اومد توجه ات رو بزار روی یه چیز دیگه 

چشم حتما میگیرم میخونمممنونم ازتون🤍

موفق باشین😍🤍🫶🏽

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی