2777
2789
عنوان

شما باشین میرین اگه اینطور دعوت شین

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست

خوب اونا با فرهنگ شما آشنا نیستن بعد میزبان مجبوره شما رو از طرف خانواده همسر دعوت کنه چون شماره ایی از شما نداره برا دیر دعوت کردن خانواده همسرت هم به همسرت تذکر بده و یادآوری کن برا آماده شدن به زمان نیاز داری و برای دفعات بعد تکرار نکنه به نظرم مشکلی نیست برو

خیر میگم ممنون ولی من نمیدونستم امادگیشو ندارم حداقلش یه دوش گرفتنه مگه میشه یهو بگن خب کفشاتو بپوش ...

منم نرفتم مادرشوهرم ناراحت شد قهر کرد 

درحالیکه شوهرم ساعت ۶ گف آماده شو بیا بریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

ببین گربه رو در حجله باید بکشی

الان که نری یاد می‌گیرند دفعه های بعد زودتر بگن و ارزش قائل شن اگه می‌خوان باهاشون در ارتباط باشی

ولی اگه بری میگن خب اینطوریم راحته مشکلی نداره دیگه همینطوری میکنن همیشه

.She's somebody , not some body.  

صاحب مهمونی که دعوتش رو درست انجام داده

اونی که باید به شما زودتر خبر می داد همسرتون هستند

دیگه بستگی به رابطه و شرایط خودتون و همسرتون داره که برید یا نه

من چون شاغل هستم ناراحت میشم اگر دیر بگن و نتونم  آماده بشم. برام مهمه که همه جا خیلی آراسته و مرتب برم

ولی اگر شرایطم اوکی باشه می رم 

به همسرم هم تذکر می دم که من نمی تونم همون موقع حاضر بشم 

من نرفتم مادرشوهرم قهر کرد

بزار قهر کنه 

مادرشوهر من فوق العاده با سیاسته 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اره مگه میخای چیکار کنی ی لباس عوض میکنی میری

تو این بی برقی و بی آبی ؟ 

شاید دوش نگرفته ،لباسش اتو لازم باشه ،اصلا لباس مناسب نداشته باشه 

من با اینکه آرایش نمیکنم ولی نمیتونم تو یک ساعت آماده بشم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
منم نرفتم مادرشوهرم ناراحت شد قهر کرد درحالیکه شوهرم ساعت ۶ گف آماده شو بیا بریم

قهر نداره بگو اونیکه باید ناراحت شه منم وگرنه همونجا که به مادرشوهرت گفتن یا زنگ میزد یا پیام میداد که فلانجا فلان روز دعوتیم به شوهرتم بگو عزیزم من مثلا تازه عروسم هرجا مخصوصا طرف شما برم منو ببینن دوست دارم مرتب واراسته برم این ابرو داری برا خودشماهم هست ن که همینجور هپلی هپو 😐بگن فلانیارو نگا چه عروس شلخته ای