پیتزاپپروووونی مدیر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1108 عنوان شما باشین میرین اگه اینطور دعوت شین | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست دوران عقد باشین یکی از اقوام شوهر مهمونی بگیره بع مادرشوهرتون و شوهرتون بگه عروستون بیارینبعد اونام ساعت ۶ ۷ ب شما بگن بیا بریم😐 1404/05/26 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزاپپروووونی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1108 افرین مگه ادم از خودش گوشی نداره که به مادر شوهر میگن به اون بگو دعوت کنه دهه پنجاه که نیست دوس نداره بمن زنگ بزنه بگه
پیتزاپپروووونی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1108 من هم ترجیح میدم یا جایی نرم یا اگر می رم مرتب و آراسته برماون طرف که خبر نداره به من کی و چطوری گفت ... اره بعدشم مادرشوهرم بامن قهر کرد
بازکاوت عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 1422 عزیزم اونا از دیروزش ب خونواد شوهرم گفتن بعد اونا بهم نگفتن شوهرمم ساعت ۶ عصر بهم گفته الان مادرشوهر ... خوب نرفتنت بی احترامی به میز بان بود شما حق داری که از دست مادرشوهر یا همسرت ناراحت باشی ولی نبایدمیزبانی که شما رو مورد احترام قرار داده برنجونی
سپیدار01 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 21298 اره بعدشم مادرشوهرم بامن قهر کرد بهشون بگو که نمی تونستی آماده بشی و باید زودتر می گفتناما به میزبان مهمونی هم حتما زنگ بزن و عذرخواهی کن و بگو که همون دم رفتن به شما گفتن و شما در شرایطی نبودی که بتونی بری
پیتزاپپروووونی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1108 خوب نرفتنت بی احترامی به میز بان بود شما حق داری که از دست مادرشوهر یا همسرت ناراحت باشی ولی نبایدمی ... اتفاقا میزبانم قبلا بهم بی احترامی کرده یبار😅
t142 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 4511 دوس نداره بمن زنگ بزنه بگه خوب کسی که دوست نداره زنگبزنه دوست همنداره تو مهمونیش باشی از سر اجبار زنگ میزنه دعوت میکنه ادم عاقل نبایس قبول کنه
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17630 من اصن ادایی نیستم اتفاقا اخلاقش اینه دوس نداره زنگ بزنه بگه چند بار اینطور شد منم رفتم ولی این بار ... خب فکر کردم بار اوله گفتم سخت نگیری ولی چون چند بار اینطوری شده خوب کردی نرفتی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑