2777
2789
عنوان

شوهرم مهل‌ نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 18 پست
بنظر بخش زیادیش بخاطر سیاست نداشتن توعه و اینکه من بودم تا صد سال سیاه آشتی نمی‌کردم با مامانش و مور ...

اصلا سیاست نمیخواد که فقط رفتار خوب میخاد،  ادب میخاد،  بره خونه کسی عیب روی کوفتی که جلوش میزارن نزاره،  بهش بدهکار نیستن که دست میکرد جیبش میرفت هتل لااقل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا سیاست نمیخواد که فقط رفتار خوب میخاد، ادب میخاد، بره خونه کسی عیب روی کوفتی که جلوش میزارن نز ...

این منظورم نبود 

اینکه همش اسم مامانش میاره و گذشته رو شخم میزنه یا سعی نمیکنه دعوا رو آروم کنه و همش بدتر عصبی می‌کنه طرفو حرص در میاره

وگرنه که این درسته نباید اون کارو میکرد بی ادبی بود 

لعنتی عوض شو 

همشو خوندم،با بحثاتون کاری ندارم برای همه پیش میاد...... اما اسی خواهشا یکم به خودت ارزش قائل شو. از الان داری اینجوری عادتش میدی طوری رفتار کنه که همیشه، تو خودت رو مقصر بدونی و دنبالش بیفتی!! 

صبر خیلی از مشکلات رو حل میکنه، وقتی میدونی خودت مقصر نیستی صبور باش ببین شوهرت چیکار میکنه، یک ناز داشته باش. یعنی چی مشت زدم.. یعنی چی مدام بهش زنگ میزنم و استرس میگیرم!!!