2777
2789

شخصیت ضعیفی داره زود جا میزنه 

سر بحث با خونواده اش میشینه گریه میکنه 

با اینا کار ندارم گفتم که بدونید ضعیفه 

حالا از اول هر بحثی میشد می‌گفت خسته شدم ، ازت سرد شدن ، دلم نمیخواد پیشت باشم ، دلم نمیخواد باهات حرف بزنم ، از چشمم افتادی ، ازت زده شدم

اینا رو می‌گفت و عمل هم میکرد بهش 

پیشم نمیومد باهام حرف نمی‌زد

تا این که دیشب یه بحث خیلی خیلی خیلی کوچیک کردیم من زنگ زدم از دلش در بیارم جواب نداد و پیام داد گفت انقد ازت زده شدم که نمی‌خوام باهات هم کلام شم . بعد اونم جواب تلفن و پیام هام و نداد و چون با ماشین سنگین بار برده بود من نگران شدم به پدر شوهرم زنگ زدم جواب اون و داد و به من زنگ زد

منم گفتم فردا خونه تنهام بیا تکلیف رابطه رو مشخص کنیم 

کار درستی کردم؟؟بخدا بردیم از بس بهم این جوری گفت 😭 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بزرگترا خبر ندارن گفتم بیاد اول خودمون صحبت کنیم بعد به بزرگترها بگیم

کارت خوب بوده تکلیفته خودت روشن کن چون رابطه هم داشتین سعی کن خرش کنی و مشکلو حل کنین و ایشاله ازدواجتونو به نتیجه برسونین

آره کار درستی کردی اصلا بهتر وقتی بهت اهمیت نمیده چرا باهاش بمونی؟

گیج شدم 

از یه طرف میگم طرف شوهرش معتاده دست به زن داره خونه نمیاد زنه مونده درستش کرده تو نمیتونی از پس این بر بیای؟ چیزی نگفته که عصبی بوده گفته 

از یه طرف میگم خوب وقتی از من خوشش نمیاد پیشم نمیاد باهام حرف نمیزنه خوب چجوری من درستش کنم باهاش بسازم چیکاررررررر کنممممم؟؟😭😭😭

کارت خوب بوده تکلیفته خودت روشن کن چون رابطه هم داشتین سعی کن خرش کنی و مشکلو حل کنین و ایشاله ازدوا ...

امیدوارم 

چون اصلا بریم دادگاه دلیل قانع کننده ای برای جدا شدن نداریم 

خیلی وقته رابطه سرد شده من صبوری کردم خودم و به بی‌خیالی زدم خوب بودم اما خوب چی بگم

شاید بیشتر باید صبوری میکردم 

گیج شدم از یه طرف میگم طرف شوهرش معتاده دست به زن داره خونه نمیاد زنه مونده درستش کرده تو نمیتونی از ...

باهاش حرف بزن بگو اگه یه بار دیگه ببینم با من اینجوری رفتار می‌کنی و بی اهمیتی می‌کنی ازت جدا میشم آخه چرا وقتی می‌دونه دوستش داری باید اینجوری باهات رفتار کنه اگه کار همیشگیش واسه قهر کردن بشه چی؟

باهاش حرف بزن بگو اگه یه بار دیگه ببینم با من اینجوری رفتار می‌کنی و بی اهمیتی می‌کنی ازت جدا میشم آ ...

تاپیکام و اگه حوصله داشتی ببین 

من زود جوش میارم اما دو سه دقیقه بعد ورقم بر میگرده 

اما به خاطر اون اهلاقم و خیلی بهتر کردم 

خودشم دید و فهمید 

اگه اونجوری حرف بزنم بهونه میاد دستش که تو عصبانی ای به خاطر همین ازت سرد شدم ولی خدا شاهده که من در اون حدم نیستم

الآنم می‌دونه وابستشم هرکاری میکنم از این که مطمئنه همیشه هستم اینجوری میکنه با من 

گفتم زنگ بزنم اینجوری بگم شاید بترسه 

ولی میگم نکنه سر لجبازی و غرور بیوفته و بگه طلاق 

تاپیکام و اگه حوصله داشتی ببین من زود جوش میارم اما دو سه دقیقه بعد ورقم بر میگرده اما به خاطر اون ا ...

وقتی دنبال بهانه اس که ولت کنه چرا باید باب میل اون رفتار کنی تا به وقت ناراحت نشه بلاخره تو هم حق داری هر جور میخوای رفتار کنی اگه اونم تورو دوست داره باید رفتار هاتو بپذیره

صبوری نکن . اصلا مشکل ازکجا شکل گرفته که به اینجا رسیده

اون با من بازی روانی انجام میداد قهر های طوووولاااننییییی و زیااددد میکرد

یعنی هیچ کاری نمی‌کرد اما با همین هیچ کاری نکردنش منو زجر میداد بعد که اعتراض میکردم برچسب دیوونه بودن روم میزد بعد من بدتر آتیش می‌گرفتم 

بعد این که قشنگ سوختم می‌گفت تو عصبی ای دیوونه ای من نمیتونم من ازت سرد شدم زن باید صبور و خوش اخلاق باشه 

من اخلاقم و درست کردم ولی باز ... 

نامزدیمونم طولانی شده سه ساله نامزدیم به علاوه‌ یه سال نشون 

چی بگم والا مشکلات زیاد بوده 

وقتی دنبال بهانه اس که ولت کنه چرا باید باب میل اون رفتار کنی تا به وقت ناراحت نشه بلاخره تو هم حق د ...

نمی‌دونم 

میگم اون مرده بیرون داره سختی می‌کشه تامین آرامش اش به عهده منه 

من یکم صبوری کنم خانمی کنم 

دلیل موجهی برای طلاق نداریم 

بعد طلاق های با خودم میگم بساز نبودم تحمل نداشتم جوونای الان تحمل هیچی ندارن طلاق گرفتی رفتی با اون یکی اون یکی مگه قاره کامل باشه هرکی یه نقصی داره 

ولی میگم این نقص نداره که این اصلا منو نمی‌خواد 

دارم دیوونه میشم