2777
2789
عنوان

بعد یازده سال زندگی مشترک شوهرم جاروبرقی کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بی احترامی کرده بودم که نگران دل استارتر بودید ؟

بله در نگاه اول پیامت بی احترامی به استارتر بود

ولی با نگاه کردن به تاپیکهاش متوجه شدم که استارتر یه دیدگاه دیگه به زندگی مشترک داره

ولی به هر حال من نتونستم چیزی بهش بگم 

اما شما گفتی بهش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

بله در نگاه اول پیامت بی احترامی به استارتر بودولی با نگاه کردن به تاپیکهاش متوجه شدم که استارتر یه ...

شما تونستی به من بگی که حتی مخاطبتون نبودم. برتری خاصی در رفتارتون نمیبینم و ممنون میشم بعد از این منو نادیده بگیرید و درک کنید لازم نیست ارشادم کنید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ایشالا خدا دلت شاد کنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ایکاش از این آدم باردار نمیشدی، حالا هم انقدر خودتو بخاطر کسی که هیچ آرامشی باهاش نداری عذاب نده بخدا تعجب می‌کنم ازت، خودتو کردی ذلیل و خاک پای شوهرت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ایکاش از این آدم باردار نمیشدی، حالا هم انقدر خودتو بخاطر کسی که هیچ آرامشی باهاش نداری عذاب نده بخد ...

این چه حرفیه من خودمم پسر دوست دارم فقط به خاطر شوهرم نیست که من عاشق بچه هستم حالا که یه دختر دارم دوست دارم پسر هم داشته باشم

این چه حرفیه من خودمم پسر دوست دارم فقط به خاطر شوهرم نیست که من عاشق بچه هستم حالا که یه دختر دارم ...

بنظرت منطقیه از کسی که اصلا ازش راضی نیستی بچه دار بشی؟ حالا چه دختر چه پسر

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بنظرت منطقیه از کسی که اصلا ازش راضی نیستی بچه دار بشی؟ حالا چه دختر چه پسر

شوهرم ثابت کرد که اگه بچمون پسر بشه رفتارشو درست میکنه تو این چند روز اینقدر کمک کرد من مطمئنم بچمون پسر بشه زندگیمون درست میشه

شوهرم ثابت کرد که اگه بچمون پسر بشه رفتارشو درست میکنه تو این چند روز اینقدر کمک کرد من مطمئنم بچمون ...

خدا به دلت نگاه کنه. پس به ماهم خبر خوش بده خوشحال شیم

فهمیدی منو تگ کن ، دعات میکنم