2777
2789
عنوان

راهی هست سریع سایز کم کنم

85 بازدید | 8 پست

بچها فعلا بخاطر بیماریم نمیتونم رژیممو سخت پیش ببرم یه روش میخام سایز کم کنم خیلی سریع ورزش اینام میکنم ولی بدون رژیم تقریبا خیلی زمان بره لطفا اگه روشی میدونین بهم بگین یا اگه پیش پزشک باید برم پیش چه پزشکی برم از ناحیه بازوم بیزارم فقط

ببین الان ممکنه بهت بگن برو ابدو یا لیپو کن وو

اما نکن خواهر اینا همش عوارضه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم قوی ترین راه برای کم کردن وزن

تنفس دیافراگمیه

اینجوری 24 ساعت شکمت داره عقب جلو میره و ورزش میکنه و لاغر میشه 

اینجوری ک ی دست رو سینه و ی دست زیر سینه بذار

سعی کن جوری نفس شی ب جا سینت شکمت بیاد بالا و تمام

سعی کن عادت کنی

چه جالب

چندتاهم ک ی متخصص گفته بود:

تکنیک های کاهش وزن

1_جویدن زیاد غذا:به همون مقدار روزانه و معمولی غذاتونو میخورین ولی با این تفاوت ک طبق نظریه ی ی پزشک ژاپنی هرلقمه رو 34 بار میجوین

اینکار علاوه بر اینکه باعث میشه مغز بخاطر دفعات جویدن زیاد گول بخوره و فکر کنه ک اع من زیاد جویدم پس حتما غذای بیشتری خوردم و زودتر دستور سیری رو صادر میکنه،باعث اغشته شدن بیشتر غذا با بزاغ دهان میشه ک ب طرزعجیبی باعث زیبایی چهره میشه. 

2_خوردن اگاهانه:

کار ساده ایه، کافیه حین جویدن غذا به این فکر کنین کاین غذا از چی درست شده؟ طرز تهیش چجوری بوده؟چطوری ب دست من رسیده؟ 

ب این کار میگن غذاخوردن اگاهانه ک بازم باعث گول خوردن مغز و سیری زودتر میشه. 

3_تنفس دیافراگمی:قوی ترین راه برای کاهش وزن این نوع تنفسه ک با هربار نفس کشیدن شکم در حالت ورزش قرار میگیره،روش اینکار اینه ک دست راستتونو روی قفسه ی سینه و چپ رو زیر سینه(روی شکم) قرار میدین و سعی میکنین طوری نفس بکشین ک به جای سینه شکمتون بالا و پایین بشه. 

کافیه اینکارو چندبار و هربار به مدت چنددقیقه در طول روز انجان بدین تا به یه عادت همیشگی تبدیل بشه.

(تصور کنین هرروز چ تو خواب چه ت بیداری 24 ساعته شکمتون در حال ورزشه) 

4_ورزش:یکی از مهم ترین راه های کاهش وزن ورزشه ک اگر اصولی انجام بشه باعث فرم گرفتن بدنتون هم میشه

کافیه ت ی باشگاه ثبت نام کنین و بهش متعهد باشین.