2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت کردن حقوق خیلی مهمه 

باید مواردی که ضرورت داره برای خرید در ماه را یادداشت برداری کنید و هزینه های غیرضروری را حذف کنید 

اگر هزینه های ضروری زیاد هست باید اولویت بندی کنید 

اگر همه اولویت داره خدا را شکر کنید که می تونید ضروریات زندگی را تامین کنید

همه رو خرج لباس و چرت و پرت میکنم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

ماهم قسط داریم...خیلی خیلی کم یعنی چقدر!

ماهی دوتومن میذارم کنار

بهتر از هیچیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من همون ۲تومن هم نمی تونم بزارم کنار💃💃😂😂😂

اقساط و درآمدتون چقدره؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پس انداز کردم اصلا کار سختی نیست فقط باید مصمم باشی روش

من شاغل نیستم با همون خورد خورد پولایی ک از همسرم میگیرم به علاوه یارانه و این چیزا کم کم ۱۲ ۱۳ تومن پس انداز کردم 

پول کمیه ولی خب برای یه خانمی ک شاغل نیست بدک نیست به هرحال گاهی آدم لنگ همین پولای کم میشه

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
اقساط و درآمدتون چقدره؟

درامد میانگین ۳۰تومن

۵تومن قسط داریم هر ماه...  ماشینمون عوض کردیم ۳۰تومن باید می دادیم...دوباره ماشین خراب شد ۵ تومن باید بدیم واسه اون 

این ماه می خواهیم یخچال دوقلو بخریم خودش ۶۰.۷۰میلیونه 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀