2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اسلام ک زن باید بابت آب خوردنش هم اجازه بگیرهنه رومی رومی نه زنگی زنگیولنگاری درست نیست ولی ذلیل ...

اصلا هم اينطور نيست. شما احتمالا يا بد مطالعه كرديد يا بد متوجه شديد. 

اسلام نگفته زن ذليلِ شوهرشه. تعريف خاصي داره. هيلي ها از اين موضوع سوء استفاده ميكنن و بد جلوه ميدنش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزیزم دو حالت داره یا تو مورد سفر باید به حرف نامزدت گوش بدی یا گوش ندی. چون همچین افرادی و نمیشه با منطق قانع کرد که بری سفر بری هم بعدا اعصاب خوردیش برات میمونه. شما اگه میخوای بری باید به حرف نامزدت گوش ندی حالا که بحث زندگی مشترک و گفتید اگه براتون مهمه حرفش نباید برید خب !!!  این مونده به نظر شخصی هر کس نه میتونیم بگیم نظر کاربر اشتباهه نه شما. ایشون دوست دارن الویت نظر و خواست خودشون باشه شما میخوای دو طرف و راضی نگه داری (که البته تو این مورد سخته ) یه چیز شخصیه

خب اومدم اطلاع بدم که مخالفت کرد دیگه

اگه فقط خواستی اطلاع بدی، پس در ادامه کار خودت رو میکنی

ولی اگه قصدت اجازه است که با مخالفت اون ، اونکار رو انجام نمیدی

منظور اون خانم این بوده که اجازه لازم نیست(شاید فرهنگشون اینطوریه)

عقد نکردی هنوز؟

سه چهار هفته دیگه عقدمونه 

مسئله اینه نامزدم هم از همون اوایل آشنایی واسه رفت و امد هاش با من هماهنگ میکزد و من یه جا گفتم رفت و امدت رو با فلان دوستات کمتر کن کمترش کرد 

ما سه هفته دیگه عقدمونه و نامزدم هم از همون اولای آشنایی جایی میرفت با من هماهنگ میکرد

شماهم ۳هفته دگه میتونیداجازه بگیریدالان اطلاع بدید 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به نظر من حق با اون کاربره، چون درسته زندگی مشترکه ولی دلیل ندارم واسه هرکاری اجازه بگیری چون یه عادت میشه که بعداً محدودت می‌کنه انتظار داره سر هرچیزی ازش اجازه بگیری چون تو نامزدی این اشتباه و کردم و واقعا بعدش پشیمون شدم چون واسش عادت شده بود خونه عمم میخواستم برم می‌گفت چرا به من نگفتی رفتی،، زندگی مشترک یعنی مشورت کردن یعنی باهم تصمیم دو طرفه گرفتن، من الان هیچوقت به خاطر کارایی که می‌خوام بکنم از همسرم اجازه نمی‌گیریم بهش اطلاع میدم که مثلا امروز فلان ساعت می‌خوام برم پیش دوستم یا هرکار دیگه ای ولی اجازه نه زندگبمم خوبه، حالا بستگی به خودت داره که ببینی اخلاقیات همسرت چه جوریه، خوشبخت بشید عزیزدلم 

متاهل

سه چهار هفته دیگه عقدمونه مسئله اینه نامزدم هم از همون اوایل آشنایی واسه رفت و امد هاش با من هماهنگ ...

ببين. همينجور كه شما احتمالا از اون دوستاش حس خوبي نگرفتي و گفتي رفت و امدت رو كمترش كن و اون گوش داده به حرفت،احتمالا نامزدت هم از اين دوستت حس خوبي نميگيره يا چيزي ديده و شنيده كه نميذاره باهاش بري. 

به نظر من حق با اون کاربره، چون درسته زندگی مشترکه ولی دلیل ندارم واسه هرکاری اجازه بگیری چون یه عاد ...

موارد دیگه هم همینجوره من فقط اطلاع میدم. فقط سر مسافرت با دوستام میگفت بستگی به شرایط داره 

تور هم میگفت اونجا پسرا فقط به نیت بلند کردن دختر میرن تور 

موارد دیگه هم همینجوره من فقط اطلاع میدم. فقط سر مسافرت با دوستام میگفت بستگی به شرایط داره تور هم م ...

من با نظر نامزدت موافقم. فضاي تور اونم تو اين دوره زمونه و با پسرايي كه ميان خيلي افتضاحه. اگه ميخوايي بري با خودش برو. 

منم باشم با نامزدم ميرم. نه با دوستم. قطعا اونجا كلي مزاحمت و اينا برات درست ميكنن. 

اصلا هم اينطور نيست. شما احتمالا يا بد مطالعه كرديد يا بد متوجه شديد. اسلام نگفته زن ذليلِ شوهرشه. ت ...

والا دینی ک زن توش باید بابت کاراش اجازه بگیره ولی مرد حق ۴ زن و ۴۰ صیغه رو داره نیاز نیست تحقیق کنی همه چیز واضحه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

والا دینی ک زن توش باید بابت کاراش اجازه بگیره ولی مرد حق ۴ زن و ۴۰ صیغه رو داره نیاز نیست تحقیق کنی ...

خب باشه. من حوصله جواب دادن و توضيح دادن به تو امثال تو كه اسلام رو اينجوري ميبينن ندارم. چون هرچي بخوام بگم تو كلت نميره. 

برو با مردي با دين ديگه و تفكرات ديگه مزدوج شو. 

كسي كه اسلام رو اينجوري سبك ميشماره حرفي باهاش ندارم