2777
2789
عنوان

ميشه اسم ٤٠ شهيدو بهم بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 51 پست

شهید مهدی زین الدین(چند روز پیش ازش حاجت بزرگی گرفتم)

شهید سجاد زبرجدی(عااالی)

شهید ابراهیم همت

شهید حسین خرازی

شهید محمدرضا تورجی زاده

شهید سید احمد پلارک

شهید امیرعلی حاجی زاده

شهید حسن باقری

شهید حجت الله رحیمی

شهید مهدی باکری

شهید عبدالحسین برونسی

شهید صیاد شیرازی

شهید ابراهیم هادی

شهید حسین سلامی

شهید ابراهیم رئیسی

شهید حاج حسین همدانی

شهید هادی کجباف

شهید علیجان امامی

شهید مصطفی صدرزاده

شهید رضا حاجی زاده

شهید محمد بلباسی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

شهید مهدی زین الدین(چند روز پیش ازش حاجت بزرگی گرفتم)شهید سجاد زبرجدی(عااالی)شهید ابراهیم همتشهید حس ...

ممنون 

ميشه بپرسم مشكل نور چشميتون چيه 

منم سالها درگير بيماري بچم بودم كماكان هم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ايراد از منه نميدونم چرا قلبم كدر شده

قلبتو پاک کن ازشون

عجیب جواب میدناااااا عجییییب حالتو خوب می‌کنن

به این یقین پیدا می‌کنی که شهدا زنده اند

روحت تازه و بیدار میشه وقتی با شهدا باشی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

ممنون ايراد از منه نميدونم چرا قلبم كدر شده

بعضی ها یه کارایی میکنن آدم از همه چی بدبین میشه ولی شهدا تو اخلاق تو ایثار تو وطن دوستی تک بودند 

صلوات بفرست 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

از اونطرف بقول دوستم اونا عجلشون رسيده بوده اين افكار خيلي اذيتم ميكنه

خب عجلشون با شهادت رسیده و چه چیزی بالاتر و بهتر از این

ممنون ميشه بپرسم مشكل نور چشميتون چيه منم سالها درگير بيماري بچم بودم كماكان هم هستم

مشکل بچه شما چیه؟

مشکل بچه شما چیه؟

اسم و الرژي اطفال 

تب هاي بالاي٤٠ 

الرژي شديد چشمي 

ووو

مناسفانه كسي هم دردشو متوجه نميشه طول تبهاش ممكنه به يك ماهم برسه دكتر هم زياد بردم ازمايش وبستري دارو خارجي هم امتحان كرد 

هادی

پلارک

زین الدین

باقری

زبرجدی

ذوالفقاری

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اسم و الرژي اطفال تب هاي بالاي٤٠ الرژي شديد چشمي ووومناسفانه كسي هم دردشو متوجه نميشه طول تبهاش ممكن ...

حجامت کردی؟

بچه کوچیک من اینجور بود

از یک ماهگی علائم عجیب اومد سمتش

بچه یه ماهه، تب و سرفه های خروسکی و..... آبریزش و ....

روزانه دکتر میبردیم بخاطر ترس از تشنج و....

انواع داروها رو استفاده کرد

بستری شد بیمارستان

میلیونها خرجش کردیم

تا اینکه ۱۱ ماهگی گفتیم بریم حجامت هم کنیم

یازده ماهگی حجامت پشت گردن انجام دادیم یه جای خوب و معتبر داخل قم

همون موقع بچه م خوب شد و دیگه مشکلی نداشت

اما بچه بزرگم که مشکل داره اونو گذاشتم ک همچنان درگیرش هستیم.... برا امام حسین ع نذرش کردم و تحمل مشکلش رو هم بخاطر امام حسین ع می‌کنم

بقيه رو دوستان گفتن بجز اخري اسم ايشون چيه

محمدهادی ذوالفقاری

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بقيه رو دوستان گفتن بجز اخري اسم ايشون چيه

شهید ذولفقاری داخل وادی السلام فکر کنم دفن هستن

عالی هستن

نور علی نور هستن

حجامت کردی؟بچه کوچیک من اینجور بوداز یک ماهگی علائم عجیب اومد سمتشبچه یه ماهه، تب و سرفه های خروسکی ...

نه 

ميدوني يه زماني من بچه بزرگو پوشك ميكردم اونقد اون بيماري اذيتش كرد كه بچم دركش از دنياي اطرافش صفر شد 

ميترسم 

يه سرفه بكنه من دو روز سر درد از ترس