2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل چیه

میخواستم با دوستم برم تور طبیعت گردی گفت نه محیطش فلانه بله 

گفتم خب سفر بعدا بخوام برم هم میخپای نه بیاری ؟ گفت بستگی داره کدوم شهر بخپای بری با چی بری با کی بری و .... 

انقدر شرایط خاص و پیچیده اورد که حس میکنم اونم نمیخواد بذاره من برم 

بهش میگم تو اگه منو دوست داشتی یکم به دل منم نگاه مینداختی حالا که انقدر دوست داره یکم من کوتاه بیام از سخت گیری هام 

میخواستم با دوستم برم تور طبیعت گردی گفت نه محیطش فلانه بله گفتم خب سفر بعدا بخوام برم هم میخپای نه ...

ب اون ربط نداره که اجازه میگیری

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️

عزیزم شما درکی از زندگی مشترک نداری من به نصایح شما نیازی ندارم

دريت ميگي. نامزدته و بايد ازش اجازه بگيري. البته بايد دو طرفه باشه. يعني نه اينكه اون فقط بخواد زور بگه. 

شايد از اون مكان يا دوستتون چيزي ميدونه كه اجازه نميده. 

با گفتگو حلش كنيد عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دريت ميگي. نامزدته و بايد ازش اجازه بگيري. البته بايد دو طرفه باشه. يعني نه اينكه اون فقط بخواد زور ...

درسته این قضیه بین ما دو طرفه بوده تا الان 

مشکل اینه نامزدم فکر میکنه کوچکترین عیب و و نقطه ضعف در یک نفر روی من تاثیر میذاره 

با اینکه هیچ دلیلی بر این حسش وجود نداره و من انقدر تخت تاثیر ادمای دیگه نیستم 

درسته این قضیه بین ما دو طرفه بوده تا الان مشکل اینه نامزدم فکر میکنه کوچکترین عیب و و نقطه ضعف در ی ...

خب اين مشكل و سوء تفاهم رو به خوبي باهم حل كنيد تا در اينده مشكل ساز نشه براتون. 

و چقدر عالي كه اين قضيه بينتون دو طرفه هست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میخواستم با دوستم برم تور طبیعت گردی گفت نه محیطش فلانه بله گفتم خب سفر بعدا بخوام برم هم میخپای نه ...

والا من هیچ وقت از همسرم اجازه نگرفتم. واسم عجیبه بقیه اجازه میگیرن.

البته اگر موقعیتم جور بشه، اطلاع میدم ولی ممکنه حتی اطلاعم ندم و بواسطه کارم پیش بیاد، هزارتا جلسه برم.

درک کنیم فرهنگها متفاوته و ممکنه بعضیا واسه هر کاری نیاز به اجازه داشته باشن و اینو جزو لاینفک زندگی مشترک و یا حتی نشونه عشق بدونن.

این حساسیت ها ممکنه اوایل نامزدی تون باشه ممکنه هم کلا محدودتون کنه. اگر زیاد رخ میده، مشاور برو