2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به خواهرش گفت

555 بازدید | 24 پست

خواهرش داشت راجع کسی باهاش حرف میزد طرف بی احترامی کرده بود

این خواهرشوهر کوچیک ترم که همسن منه بهش گفت پای این سگ بی پدرمادرو از زندگیت ببر چرا جوابشو ندادی بهش پیام بده بگو جن... ای مثل تو جاش فلانه و بقیه حرفاشونو یادم نیست گفت به پدرت توهین کرده به پدرش بگو فلان

من با همین خواهرشوهرم قطع رابطه بودم و پدرش بزور منو میبرو خونشون

چرا قطع رابطه بودم؟چون تو گوشی شوهرم دیدم به منی که تاحالا هیییچ بی احترامی بهشون نکرده بودم گفته بود پدر سگ و تخم س... و جن.. و وو

من که چیزی نگفتم 

ولی پشیمونم

کاش همون حرفایی که به خواهرش یاد میداد من اون موقع بهش گفته بودم

هرچند انقدر ازش کینه دارم جلوی شوهرم هرچی بتونم به خواهر و مادرش میگم اونم حق نداره چیزی بگه چون اون موقع که من فحش خوردم ساکت بود

از ادمای بد دهن متنفرممممممممممممممممممممممممممممممم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اون نا آگاهه و بلد نیس صحبت کنه شما فقط فاصلت رو باهاش حفظ کن و اصلا باهاش خودمونی نشو

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ادمای بد دهن متنفرممممممممممممممممممممممممممممممم

منم

اصلا باوردم نمیشه یکی بی دلیل اینجور دهنشو باز کنه چشماشو ببنده 

با خودشون نمیگن فردا چشم تو چشم میشیم بده؟

از آدمی که بددهنه فاصله بگیر خواهری

خودتم پیش همسرت بددهنی نکن جالب نیست اما سعی کن همسرتو همیشه سمت خودت نگه داری

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

منماصلا باوردم نمیشه یکی بی دلیل اینجور دهنشو باز کنه چشماشو ببنده با خودشون نمیگن فردا چشم تو چشم م ...

فقط فاصله 

ما تورکا ی ضرب المثل داریم میگه اگر به ... بگی تو فلان کاره ای اون لباسشو تن تو میکنه میگه خودتی 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
فقط فاصله ما تورکا ی ضرب المثل داریم میگه اگر به ... بگی تو فلان کاره ای اون لباسشو تن تو میکنه میگه ...

پدرشوهرم خیلی خودشو به آب و آتیش میزنه رابطه رو صمیمی کنه اونارو میاره خونه ی ما یا مارو بزور میبره خونه ی اونا

شوهرت چقد احمقه تورو برده خونه کسی که بهت فحش ناموسی داده

غیرت نداره؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پدرشوهرم خیلی خودشو به آب و آتیش میزنه رابطه رو صمیمی کنه اونارو میاره خونه ی ما یا مارو بزور میبره ...

بهش بگو دخترت بددهنه حس خوبی ندارم کنارش میشینم

بگو پدرجان هروقت تونستی باهاش صحبت کن بگو دوره عربده کشی و فش کشی تموم شده

اینا برای قرن بوق بود الان مردم از آدم بددهن فاصله میگیرن زمونه عوض شده

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍