2777
2789

مربی هنر هستم اولین ساله میخوام با این پایه ها کار کنم استرس دارم حس میکنم خیلی بزرگن😬

پسر هستن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

مدرسه دولتی ؟

نه غیر انتفاعی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقاشی سفال کلاژ

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

رنگهای گرم و سرد رو آموزش بده ( یک نقاشی دلخواه بکشند بعد با تقسیم بندی بشکل جدول به کمک خط کش مثلاً فقط رنگهای گرم رو بصورت اتفاقی داخل مربع‌ها بچینن ) ، فرم اشکال ( مربع ، دایره ، مکعب و ...) 

کارتن خالی بچین تو سایزهای مختلف اینطوری ناخودآگاه پرسپکتیو یاد میگیرن و با طراحی فرمهای مختلف با ابعاد متفاوت آشنا میشن 

برای تمرینات اصلا بهشون دیکته نکن باید تو غالب بازی باشه چون پسرها کمتر از دخترها حوصله یک نقاشی دارند 

میتونی هر چند جلسه یکبار با گل سفال هم کار کنیم که اینو خیلی دوست دارند 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

رنگهای گرم و سرد رو آموزش بده ( یک نقاشی دلخواه بکشند بعد با تقسیم بندی بشکل جدول به کمک خط کش مثلاً ...

ممنون عزیزم خیلی خوب بود❤️

من یادم معلم هنرمون گفت با تکه پارچه ها کلاژ کار کنیم بنظرم ایده جالبیهساخت وسیله با دور ریختنی ها ه ...

مرسی گلم

اره بعضیاشون بزرگن پسرمن کلاس پنجمه مغزش در حد کلاس اوله نگران نباش فقط اگه سال اولتونهمگه بهتون سرف ...

اره چون سال اولم نیست پنج ساله کار کردم میدونم چجورین

ولی خب توی هر کلاس دو سه تا قلدر که ادعای بزرگی دارن هست...

اگر دختر بود میتونستم بگم 

ما اون موقع نمد بافی میکردیم حالا یا با چسب یا با سوزن اشکال مختلف مثل پرتقال ،هندونه 

ولی طراحی هم انجام می‌دادیم 

هفتم و هشتم رفیتم برای نقاشی رو سفال با رنگ اکرولیک