2777
2789

واقعا ذله م کرده کاش پای دوتا بچه وسط نبود غرورم له کرد حیفم کرد ۸ ساله عمرمو حروم کردم بهترین روزای زندگیمو کاش اونروز که برای اولین‌بار میخواستم ببینمش پام میشکست و انتخابش نمیکردم کاش عاقل بودم این طفلای معصوم رو به این زندکی نمیکشوندم ، کاش بره با کسی دیگه بمن کار نداشته باشه من که با دوتا بچه نمیتونم جدا بشم یا باید بسازم یا باید بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ آمین پشت در خونته نگو این حرفو

بجاش بگو کاش عاقل بشه کاش پخته بشه کاش مهربون تر بشه کاش دلم به زندگیم گرم تر بشه..

منم یه زمانی هواسم به دعاهام نبود گفتم کاش من بچه دار نشم والان میفهمم نباید هرچیزی رو به زبون اورد

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

خب اگه بره با کسی دیگه هم تو میمونی و بچه هات یا طرف میشینه زیر پاش که زنتو طلاق بده بعد بیا با من،بنظرم تحملش کنی خیلی بهتره،واس خودت زندگی کن ی جوری که اصلا انگار اون نیس

پرسپولیسی دو آتیشه

چی شده

شوهرم داشت به خانوادش میگفت فلان بانک به امتیازات بدون ضامن تا پنجاه میلیون وام میده من گفتم خودتم گرفتی گفت نه بعد رفتیم مراسم به خواهرش گفت بزن شاید بهت داد خودمم گرفتم اومدیم خونه گفتم من تا حالا چه پول خاصی گرفتم که دوروغ میگی بهم از اونجا دعوا شروع شد حالا دیشب بهم میگه تو بهونه میگیری چون زیر سرت بلند شده چون تو خرابی ،گفتم چقدر بی غیرتی من زنتم مادر دوتا بچه ام چطور روت میشه بعد گریه م گرفت گفت گریه نکن که کار همیشگیه اگه واقعا اینطور نبود گریه نمیکردی ترحم انگیز 

شوهرم داشت به خانوادش میگفت فلان بانک به امتیازات بدون ضامن تا پنجاه میلیون وام میده من گفتم خودتم گ ...

واقعا اینا دلیل این حالتونه؟؟؟دعواهاتون خیلی عادی و پیش پا افتادست که

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
شوهرم داشت به خانوادش میگفت فلان بانک به امتیازات بدون ضامن تا پنجاه میلیون وام میده من گفتم خودتم گ ...

میگفتی بی شرق از شرافت و غیرت زیادته به زن خودت تهمت میزنی ،از تو چه خیری دیدم حالا یکی دیگرم اضافه کنم