2777
2789

رفتم طلافروشی یه گوشوار گرفتم بعد گفتم یکم تخفیف بدین بعد به همکارش گفت چقدر براش حساب کنم همکاره گفت این قیمت براش حساب کن گفت پس بقیش چی؟ گفت بقیشم روی خودش حساب کن منظورش چیه منظور بدی داشت بعدش اومدم خونه شب پیام داد با واتساپ سلام خوبی گفتم شما گفت طلافروشم به شما فاکتور دادم؟ منم گفتم بله دادین گفت ممنون شب خوبی داشته باشید منم سین نزدم پیویش پاک کردم

چرا به زرگر شماره تلفن میدین که پیام بدن؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا؟ خب توی فاکتور نوشت

توی فاکتور که شماره تلفن نمی نویسند من این همه طلا گرفتم فقط اسممو بالای فاکتور نوشتند 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ما جایی ندیدیم تو فاکتور شماره بنویسن 

بعدم طلافروش هیچ وقت به قرون کمتر نمیگه 

مگه اینکه اول قیمت خیلی دست بالا بگه بعد کم کنه 

کمتر دروغ بگو استارتر 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ما جایی ندیدیم تو فاکتور شماره بنویسن بعدم طلافروش هیچ وقت به قرون کمتر نمیگه مگه اینکه اول قیمت خیل ...

توی شهر ما مینویسن هرجا رفتم گرفتن شماره. بعدم اینجا اجرت بالاس تخفیف میدن چرا دروغ بگم الان این کجاش عجیبه

خوب تقصیر خودته طلا مگه تخفیف داره یه چیزی میگی که وجود نداره بایدم اون روی هرزه شونو نشونت بدن

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

جدیدا نی نی سایتی ها خیلی رویا پرداز شدن یکی میره مغازه خرید میکنه رو حساب خوشگلیش پول نمیگیرن ازش ...

بجان خودم راست میگم بعدم طلافروشیه بزرگ بود شاید اصلا طرف شاگرد بود ولی مریض بود