2777
2789
عنوان

جنین بریچ خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست
استرس به خودت نده بخاطر استرسه لابد. همه چی خوبه نگران نباش . برای منم دعا کنم من هنوز ۴ ماه دیگه دا ...

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی..برای منم دعا کن همه چی ختم به خیر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وزنش چند بود موقع تولد و چند هفته سزارین شدی

من برای شانزدهم وقت گذاشته بودن سیزدهم دنیااومد....رفتم بیمارستان شبانه دکتراومد وسزارین شدم معمولا سی وهشت هفته به بعد سزارین می کنند 

سه کیلو بود البته من چون دیابتم سرمرز بود برای دیابت نگیرم چندماه اول خیلی کم غذامیخوردم 

بعد قندم شد شصت وهفت اما بازم مراعات میکردم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من برای شانزدهم وقت گذاشته بودن سیزدهم دنیااومد....رفتم بیمارستان شبانه دکتراومد وسزارین شدم معمولا ...

منم قند دوساعتم لب مرز میچرخه گاهی وقتا🤣 ولی در کل هیچ اشتهایی هم ندارم غذا بخورم 

منم قند دوساعتم لب مرز میچرخه گاهی وقتا🤣 ولی در کل هیچ اشتهایی هم ندارم غذا بخورم

اصلا نگران نباش ماشاءالله بعد تولد خوب شیرمیخوره سریع وزن مبگیره من همین پسرمو می گفتند ریزه الان میگه میخوام رژیم بگیرم 😂

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶