2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری خودت میتونی انجام بدی 

مگه اصول خودش رو نداره رنگ کردن مو

اینکه یکدست قشنگ رنگ به همه جا بشینه

خیلی دلم میخواد موهام رو خرمایی روشن کنم ولی بلد نیستم...

سالن هم پول خون پدرشو میخواد از ما

میخوام دکلره هم بکنم

خب پودر دکلره خوب بگیر مثل بلوندمی، ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم خونه دکلره کنی چون اکه زود پایه نده و دوباره شارژ کنی دکلره رو موهات میسوزه 

+خدایاشکرت🤍

خب پودر دکلره خوب بگیر مثل بلوندمی، ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم خونه دکلره کنی چون اکه زود پایه نده ...

از همین میترسم چون پشت موهام هم هست براهمین میگم برم آرایشگاه بهتره

از ارایشگاه چند تا پرسیدم بین ۱۵۰۰ الی ۲و خورده ای بود بنظرت خوبه؟

عزیزم قیمت ها متفاوته . حالا مونده شهر بزرگ باشین یا... اگه کل موهات رو میخاستی بکنی یک و پونصد قیمتی که گفتی ،یکم زیاده ولی بنظرم صرفا بخایی پشت موهات رو بذاری، گرون گفتن. میخای تکه ای بذاری؟؟ منظور یه لایه از موهاتو.؟؟ 

اره از اینا که گوجه ای ببندی از پشت مشخصه

زیاد گفته، چون رنگ فانتزی هم هست شاید خیلی زیاد هم نمونه هر چند مونده به رنگی که استفاده میکنه. من واسه دخترم 600 دادیم هر چند مقدارش کم و 4 تکه بود. حالا از جای دیگه پرسیدی بگین هر فویلشو چقدر میگرین؟؟ اگه بلد باشین تو خونه هم میتونین بذارین ولی باید به اون پایه مورد نظر برسه  و یا بقول یه کاربری تو دیوار شهرتون نگاه کنین شاید مدل بخان و صرفا پول مواد رو بگیرین.