2777
2789

گلاب به روتون اسهال و استفراغ ،تب نداره 

ببرم دکتر یا نه؟

وای خدا چقدر کار دارم یه عالمه ملافه باید بشورم تشکش و پتو بشورم 

کارای روزمره 

خودمم دارم میترکم از درد

عادت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا زود خوب میشه 

خدا قوت مادر فداکار 

من باردارم سردرد دارم و غذام هضم نمیشه معده درد داره میکشه منو نشسته ام غذام یکم هضم بشه بتونم دراز بکشم بخوابم 

پیج 

دارم میمیرم از بیخوابی ولی نمیتونم بخوابم ساعت یک با زور خوابیدم دو بیدار شدم 😭😭خدایا من با این اختلال خواب چجوری بچه داری کنم یه ماه دیگه نه اون می‌ذاره بخوابم نه مغزم ...تلف میشم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

میتونه ویروس باشه.اگه ۳ ماه به بالاست میتونی اندرسترون بدی برای حالت تهوعش اسهالم پدی لاکت

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ