2777
2789
عنوان

گداها گناه دارن

122 بازدید | 13 پست

دلم آتیش میگیره براشون تو خیابونا میبینمشون

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا ... دلت خوشه ... اینها که گدا نیستند ... یکی رو چند وقت پیش گرفتند فقط ۵ میلیون تو جیبش پول بود ... اینها کاسبی میکنند وگرنه نیازمند واقعی صورتش رو با سیلی سرخ نگه میداره

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

وااای من گدا میبینم گریم میگیره 😳😳

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

یکی دیگه رو دیدم نشسته بود یه پیرمرد سن بالا و دستمال میفروخت یه زنه ای اومد بیشتر کمکش کنه گفت من گدا نیستم دلم گرفت 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یادمه چندسال پیش تلویزیون یه گدای زن رو نشون میداد که همیشه سر ۴ راه با چادر مشکیش مینشست و گدایی میکرد کمیته امداد میخواسته بهش کمک کنه دیده زنه یه خونه دوطبقه داره یه طبقشم اجاره داده و هرروز هم کلی درآمد از گدایی داره کسب میکنه دیگه دلم برا هیچ گدایی نمیسوزه.اگه مطمئنید واقعا محتاجه به خیرین و کمیته امداد معرفیش کنین

خدا رزق و روزیشونو بده شرمنده ی خانوادشون نشن

یکی دیگه رو دیدم نشسته بود یه پیرمرد سن بالا و دستمال میفروخت یه زنه ای اومد بیشتر کمکش کنه گفت من گ ...

اگه پیرمرد پیرزنی رو ببینم که داره دستفروشی میکنه حتما ازش خرید میکنم میدونم نونش از همون دستفروشی درمیاد .ولی گدا اصصصلا