2777
2789
عنوان

يه مشورت ازتون ميخوام راجب آيندم

102 بازدید | 9 پست

ينظرتون دانشگاه شهر خودمو انتخاب كنمو پيش خونوادم بمونم يا برم يه شهر ديگه؟

حقيقتا بابام ادم سختگيريه و تا الان مامانمو من قربانى آبروى اون شديم ينى دست و بالمون بستس و عملا كارى نميتونيم بكنيم

بابام به تيپ زدن من گير ميده طريقه لباس پوشيدنم اينا كه مانتوم بايد جلو بسته باشه و حق ندارم تنها بيرون برمو و تا الان بارها و بار ها سر لباس پوشيدن من هزار بار گفته تو آبروى منو ميبريو فلان 

و من الان دو دلم مشاورم گفته اون رشته ايى كه تو اون شهر موردعلاقم ميخوام با معدلم نميشه قبول شد و عملا هيچ شانس قبولى ايى ندارم توش

بايد شهرمو عوض كنم يا پيش خونواده باشم يا برم يجاى ديگه

شما بودين چيكار ميكردين؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه شهر دگ میرفتم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دوست داشتم برم شهر دیگه و تجربه زندگی مستقلی رو داشته باشم ولی الان که دوستای خوابگاهیم رو میبینم هزار بار شکر میکنم که شهر خودمم

بعد چهار سال میخوای چیکار کنی؟ مشکل لباس پوشیدن و اینا اینجوری درست نمیشه فقط یه مدت خلاص میشی

پیش خانواده موندن بهتره اگر با رفتن به شهر دیگه چیز خاص دیگه ای به دست نمیارید شهر خودتون اولویته شهر دور به مراتب سخت تر از سختگیری های پدرتونه باید روزانه با ده ها مشکل سروکله زد همخوابگاهی بد غذای بد خواب نامنظم و.... میتونید از تجربه دخترایی که خوابگاهی بودن استفاده کنید