2777
2789

واقعا بنظرتون میشه 

من قبل ازدواج توی خوش تیپی و رسیدگی به خودم و خوش قیافه بودن و این چیزا مثال زدنی بودم شاغل هم بودم

بعد ازدواج یکسال بعدش بارداری خیلی سختی رو داشتم که خدا پسرمو بهم داد و بی خوابی هاش گریه هاش بهانه هاش خلاصه بی نهایت بی نهایت بچه ی نا ارومی بود که کلا عین جن زده ها بودم تا یکسال رسیدگی به خودم که هیچ اصلا انگاری توی اون ۹ ماه بارداری و یکسال اول ۱۰ سال پیر و تکیده شدم

بعدش بابام فوت کرد بعدش کرونا بعدش تشخیص گرفتن بیش فعالی پسرم یکم اروم تر شد اوضاع بارداری دوم و دخترم که همونقدررر بارداری سختی رو گذروندم و. خلاصه تا الان که پسرم ۷ و دخارم ۲ سالشه من نابود ترین زن رو زمینم بخدا از خستگی انواع افسردگی خستگی نرسیدن به خودم وقت نداشتن و و و …

کارمم که کلا گذاشتم کنار

بنظرتون میرسه یه روز به روزای قبلم برگردم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از الان شروع کنی 

از کم شروع کن 

مثلاً روزی یکبار ماسک یا شستن با مواد شوینده مخصوص پوستت و زدن آبرسان

از کارهای کوچیک شروع کن اما مداوم باشه 

اگر وزنت زیاد شده 

سالم خوری و کم خوری کن 

اگر تمرکز زیادی روی کارهای خونه داری و یکجورایی زیادی ایده آل هستی 

متوسط کن و انرژیتو تقسیم کن و کمی برای خودت باش

میشه فقط وقتتون مدیریت کن با چیزهای کوچیک شروع کن مثلا قبل خواب کرم بزن یا ببین چی تو کمد لباس داری اونها رو ست کن و یه عکس بگیر و تو یه فایل بذار بنویس مثلا لباس جشن یا لباس راحتی خونه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
باید از الان شروع کنی از کم شروع کن مثلاً روزی یکبار ماسک یا شستن با مواد شوینده مخصوص پوستت و زدن آ ...

عزیزم مرسی ببین شروع میکنم ولی یهو ادامه دادنش رو متوفق میکنم از خستگی و روزمرگی با بچه ها نمیرسم حقیقتا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
باوجود اون همه سختی چطور دومیو اوردی چجوری راضی شدی

من دختر دوس داشتم امیدی بود تو اون همه نا امیدی و افسردگی حقیقتا هم خیلی خیلی به حال خوبم کمک کرد اومدن دخترم فقط خستگی و کار و زحمت هام زیادتر شد که اینش بد بود ولی ناشکر نیستم خدارو هزار بار شکر از داشتنشون

شرایط منم دقییقا همینه امسال پسرم کلاس اول میره دخترم یک سالشه شاید باور نکنی صبح ها به بهونه نون گرفتن از خونه میزنم بیرون فقط بخاطر اینکه یکم برای خودم تنها باشم قدم میزنم تو خیابونا یکم حالم بهتر میشه 

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
شرایط منم دقییقا همینه امسال پسرم کلاس اول میره دخترم یک سالشه شاید باور نکنی صبح ها به بهونه نون گر ...

عزیزم پسر منم امسال میره کلاس اول ولی چطوری صبح تنهاشون میزاری؟ من شوهرم کارمنده ۶:۳۰ میره اداره از اون طرف من جنوبم اونقدر گرمه نمیشه بدون ماشین جایی رفت از گرما

عزیزم پسر منم امسال میره کلاس اول ولی چطوری صبح تنهاشون میزاری؟ من شوهرم کارمنده ۶:۳۰ میره اداره از ...

موقعی که باباشون خونه هست میرم چون شیفت کاریش تغییر میکنه وگرنه اصلا تنهاشون نمیزارم...ما شمالیم بله بهتون حق میدم جنوب خیلی گرمه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

من چاق بودم و تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر درکنار ورزش یه امپول به اسم اوزمپیک داد.

من از این سایت به اسم درمانستان darmanestan تهیه کردم گفتم به شماهم بگم .  بچه داری امونمو بریده . دیگه وقت برا خودم ندارم.