2777
2789

اسم بگین تونمازشب دعاتون کنم انشاالله به حق شهدای کربلابه خواسته دلتون برسین❤️❤️🙏🙏 شماهم منوبادلای پاکتون دعاکنین زندگیم درست بشه شوهدم اشتی کنه ازطلاق منصرف بشه دلتنگ بچه هامم انشاالله حاجت رواشین 🙏🙏🙏💚💙❤️

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که آشتی کنین

لطفا منم دعاکنین یه شخصی باهام آشتی کنه

اسما

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

انشالله حاجت روا شی

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین فردا خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭🙏😔🙏 ..

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش طلا بگیره و انشالله حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم حداقل ۴۰۰ میلیون بهم پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه❤️‍🩹.

ان شاء الله به مراد دلت برسی و سالیان سال خوبو خوشبخت کنار همسرت زندگی کنی

برای سلامتی وحال خوب سعیدم دعاکن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم الهی هیچ وقت زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله هیچ وقت کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بداخلاق و بد دهن و بدذات و دروغگو برا من و عزیزانم نباشن و خیلی وفا دار و متعهد و مهربان و دست و دلباز و حامی من و عزیزانم شن😭🥹...

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله همین امشب شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتک ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده و بفهمن چ بلاهایی سر من و عزیزانم آوردن😭..

فاطمه ام. انشالله. حاجت روا شی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم