2777
2789

زن وشوهری که دررفاه وآسایش مطلق هستن چرا بایددعواکنن ؟؟؟؟😳😳😳

وقتی که ۹۰درصدمشکلات باپول حل میشه 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

نگو لطفا

چقد سطحی فک میکنی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق خیلی مهمه

احترام متقابل

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

عزیزم همهه مشکلات ژندگی که با پول حل نمیشه، مثلا خیانت ، مثلا مقایسه گری و حسادت و... بطور مثال کسی که مقایسه گزی داره و حسوده هرچقدر هم پولدار باشه چشمش به پولدارتره هست و مدام خودشو مقایسه میکنه و باعث اختلاف بین خودشو همسرش میشه

با سلام احترام باکسب اجازه از استارتر

اگر موافق باشید  برا شادی روح  همه اموات و آزدگان فوت شده ختم قران بگیریم

26مرداد سالروز آزادی آزدگان مبارک 

آزدگان گردن همه ملت حق دارند 🙏😭

تاپیک اخرم جزء دلخواه میتونید انتخاب کنید

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

یه دندون پزشک می‌شناسم

روزی چهارصد میلیون درآمدشه

ولی با زنش مدام دعوا دارن و زندگیشون در شخمی ترین حالت ممکنه

مشکل اصلی از مردست 

وقتی می‌گیم اخلاق از همه چیز مهم تره می‌گن شعار نده ..

ولی واقعیته

میگه که وفاداری زن رو موقع بی پولی و وفاداری مرد رو موقع پولداری باید دید!که فعععک نکنم مرد پولدار وفادار زیاد گیر بیاد😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

پول دار باشه  خانم بازی  کنه؟ 

پول دار باشه دست بزن داشته باشه؟ 

پول دار باشه اعتیاد داشنه باشه.؟ 

پول دار باشه خسیس باشه؟ 

پول دار باشه بیمحبت باشه؟ 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"