2789

این چه مسخره بازیه الان مدارس خصوصی از 30 ملیون شروع میشه تا 180 ملیون 

کسی که به فرض 60ملیون میده برای مدارس آنلاینی دیگه چیه 

داداش خودم مدرسه دولتی هس 5 ساله داره میره المپیاد ریاضی و ادبیات و زیست 5 ساله رتبه اول شده  الان به مامانم زنگ زدن بیا 8 ملیون بده 😐اگر مجازیه پول گرفتنشون چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نکنه دارن به طور رسمی آموزش و پرورش کشور رو نابود میکنن 

ما معلم ها که همه کار زار نه به مجازی شدن مدارس امضا کردیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

منم امشب شنیدم غصه ام گرفت . کلی برای صبح تا طهرم برنامه ریخته بودم . بازم باید با بچه سروکله بزنم 

از اون طرف هم میگم کاش دولتی بود که به جای شهریه کلاس خصوصی میگرفتم که خودم جنگ اعصاب نداشته باشم

آموزش و پرورش ریده آبم قطعه 😂

عزیز من آب و برق و نبود نیرو برای تامین سوخت و نابلدی و نبود مدیریت درست دست  آموزش و پرورش نیست  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خدا نکنه دارن به طور رسمی آموزش و پرورش کشور رو نابود میکنن ما معلم ها که همه کار زار نه به مجازی شد ...

مجازی که واسه معلما خیلی کیف میده تمام زحمات رو دوش مامان و باباس معلم فقط دستور میده فلان کار بکنین

عزیز من آب و برق و نبود نیرو برای تامین سوخت و نابلدی و نبود مدیریت درست دست آموزش و پرورش نیست

کلا چندسالی میشه با افول سطح آموزش و پرورش در کشور مواجه ایم از ابتدایی گرفته تا دانشگاه 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

واقعا خیلی معلما بی سواد هستن الکی معلم شدن اون به کنار شهریه به کنار اینم میتینگ جدید

آره والا روز به روز ضعیف تر

بچه های نسل جدید دارن بیسواد بالا میان

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷