2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی، نکن با خودت گلم، تا میتونی از زندگیت لذت ببر

منم یه زمانی حالا نمیگم مشکل مالی نداشتم ولی بهتر از الان بودم، خانوادمو داشتم با شوهرم زندگی خوبی داشتم، یه مدت بیخودی هی فاز افسردگی گرفتم همش به خودم تلقین میکردم که حالم خوب نیست و اینا تا اینکه یهو مامان خوشگل جوونم بیمار شد و بفاصله یسال از دنیا رفت و تازه فهمیدم که چقدر رر من قبلا خوشبخت بودمو قدر ندونستم 😢

حالا الان شدم یه آدم افسرده واقعی، میدونم با شوهرم یکم بهم خورده با خانواده خودمم میونه خوبی ندارم، تک و تنها شدم

من رابطم با همسرم خوبه عزیزم مشکلی ندارم به خدا فقط میگم چرا با این که مشکلی ندارم حالم بده

شوخی کردم عزیزم 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

اشتباه میکنی، نکن با خودت گلم، تا میتونی از زندگیت لذت ببرمنم یه زمانی حالا نمیگم مشکل مالی نداشتم و ...

😢 چقد ناراحت شدم برات گلم ان شاالله روح مادرت قرین رحمت باشه و خودت هم حال دلت خوب باشه💗

😢 چقد ناراحت شدم برات گلم ان شاالله روح مادرت قرین رحمت باشه و خودت هم حال دلت خوب باشه💗

ممنون عزیزم

خواستم بهت بگم هرجور بخوای دنیا همونو برات رقم میزنه، الکی مثل من همش تو خودت باشی فاز افسردگی بگیری همونم برات پیش میاد ولی اگه شاد باشی تا آخرم شاد زندگی میکنی

امیدوارم حرفام برات تلنگر بشه