2777
2789
عنوان

چیمیشد مثلا از اول لاغر بودم 🤌🏻😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم کمرم باریکه باسنم پره همه تعریف میکنن ولی

من ی دوست داشتم  لپاش تو بود از لاغری اونجوری خوب نیست بنظرم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

میخای ۵۰ بشی؟چون ماشالله قدت بلنده ۵۰ خیلی لاغر نشونت میده همون ۶۰ خوبه برات

اره ۶۰ میخوام

الانشم لاغر دیده میشم به چشم بقیه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اره خیلی دوست دارم بشم ۱۶۶ دوسانت کم دارم

ایشالله میشییی باور کن اصلا فرقی نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من دارم خودمو ۶ماهه جر میدم بزور۴ کیلو کم کردم الان دو ماهه استپ کرده وزنم هیچ جوره کم نمیشه

چیت کن 

یه روز همه چی بخور دوباره از نو

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تو دوماه که قند حذف کردی چقد کم کردی

۴

وزن ۵۴ برا قد ۱۶۴ چطوره؟

عالیه

۴

میشه راهشو به من یاد بدی من خودمو تا وزن ۶۰ برسونم؟؟ 

چیا باید بخورم چیکار باید بکنم؟؟ 

قندو چطور حذف کنم چه چیزایی قند داره؟؟ 

خدا رو شکر پس امتحان کنم البته من کمی چربی خون دارم

گلم پس کم بخوری ها، من آخه خیلی زیاد میخوردم، قشنگ صبحها سرگیجه میشدم، ولی واقعا تاثیر داره تو چاقی، هزار برابر بهتر از پودرها و قرصهای چاقی هس، برا اشتها هم خوبه 

واقعا تاثیر داره؟ از برنج نیست؟ برنج رو هرچی میخوام حذف کنم حذف نشدنیه لعنتی

برنجتو بخور بابا

قندو حذف کن هله هوله نخور

قند هم قند مصنوعی

قند طبیعی بخور