2777
2789
عنوان

دویست تا قرص بخورم تمومه

156 بازدید | 31 پست

واقعا حال و حوصله نصیحت ندارم حال زندگی هم ندارم جهار سال درگیر افسردگی شدم یک سال و نیم اولش خیلی وحشتناک بودم یک سال یکم بهتر شدم دوباره نزدیک یک سال با شدت بیشتری برگشت خانوادم میخوان برن مسافرت خونه خالیه میخواستم گاز رو باز بزارم میترسم خونه بره رو هوا دویست تا قرص خوبه یا اب و گچ بخورم 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا ننیخوام نصیحتت کنم خب....خودم مثل تو بودم ۲ سال همش رو تخت خواب بودم حوصله هیچ کلری نداشتم منی که ممتازبودم سال اخر کنکور گند زدم بعدشم نخوندمبراش همه بهم میگفت برو روانشناس یا روانپزشک خوب شی گوش نکردم تا به خودم گفتم بدار یه بار امتحانش کنم الان ۱ ماه دارم دارو میخورم حالمخیلی بهاره انکیزه دارمواسه کارام نیخوام بشینن ررس بخونمو خودم قبلش صللا زیر بار ننیرفتمباور کن هیلی ها شراطشون مقل تو سخه تنها نییتی منم خیلی درد کشیدم 

من واقعا نمیتونم ادامه بدم خیلی خستم

میدونم خیلی خسته ای.بیشتر از سنت، جوری که نفس کشیدن هم برات درد آور شده ولی خودکشی واقعا به بهترشدن زندگیت کمکی نمیکنه.جز اینکه اون دنیا هم دوباره در رنج و سختی قرارت میده. با همه ی خستگی روحی که میدونم چقدر تحملش برات سخته فقط کمی نفس بگیر استراحت کن مرگ رو راه حل فرار از مشکلاتت ندون .بزار یکم ذهنت آروم بشه یک چند روز بعد دوباره شروع کن. زندگی میدون جنگه. هرکسی با یه چیزی داره میجنگه اومدیم برای ارتقا روح .مرگ خودش دیر نمیکنه میاد به موقعش.ولی اینکه خلف وعده کنی و بخوای تو بری سراغش،نتیجه کار چیز خوبی به دست نمیاد

منم قصدم همینه

بگم ۱۰۰۰ بار خواستم خودمو بکشم دروغ نگفتم پرخاشگری میکردم نشخوار فکری داشتم و..... همه مشکلات هست تو زندگیشون هنوزم بر نگشتم به روال عاری زندگی ولی خب بهترشدم