2777
2789
عنوان

بینی مو عمل کردم حالم بد هست

257 بازدید | 19 پست

5 روزه عمل کردم هنوز داخل گچ هست همون آتل خیلی سخته انگار بینیم سفت شده نمیتونم تکون بدم یا چیزی بخورم 5 روزه دارم تحمل میکنم دوشنبه آتل رو در میارن موندم چطوری این یک روز رو تحول کنم 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حق داری 

هم سنگینه باعث میشه چشم آدم درد کنه 

هم توش گرمه قشنگ بدنت گرمش میشه شدیداا

اونو برداری  خلاص میشی

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

برای من نوکش هنوزم سفته نمیدونم کی نرم میشه

من داخل سوراخ های بینی م بخیه هست اونم دوشنبه باید بر داره خدا کنه خوب بشه دیگ حوصله ندارم کلافه شدم 

وای حق داری هم سنگینه باعث میشه چشم آدم درد کنه هم توش گرمه قشنگ بدنت گرمش میشه شدیداااونو برداری خ ...

اره دقیقاااا همین بخدا سنگینه خیلی انگار یه چیزی سفت گذاشتن رو صورتت چشمم یکم اذیت میشه دو روز اول اشک میومد همش 

من بعد عمل لیزیک چشمم دکتر بهم دیازپام داد یه دونه یک میلی گرمی خوردم چون بدنم عادت نداشت تقریبا سه روز خواب بودم و درد نکشیدم

بعد عمل بینی اصلا درد نداشتم فقط تاوقتی تامپون تو بینیم بود تنفس ازدهان برام سخت بود یه دیازپام دیگه خوردم این سه روزم سپری شد😃😄

اره دقیقاااا همین بخدا سنگینه خیلی انگار یه چیزی سفت گذاشتن رو صورتت چشمم یکم اذیت میشه دو روز اول ا ...

اره منم همینطوری بودم 

کل عذاب عمل همین گچه دوروزم تحمل کن فقط بعدش خلاصی 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️