2777
2789
عنوان

فاصله عقد تا عروسی چقدر باشه خوبه

578 بازدید | 57 پست

من عقدم و کاملا سنتی هستیم یعنی تو عقد در حد دست هم رو گرفتن و حرف زدنیم...الان من میخام امسال برم دانشگاه..بابام به پسرعموم گفته عروسی باید بیفته عقب تا درسش به جایی برسه..الان ناراحته..میگه من میخام زودتر ازدواج کنیم بریم سر زندگیمون...چیکار کنم؟با وجود همسرداری میشه درس خوند؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوساله تو عقدمخیلی دوران سختیه نه دختر باباتینه زن شوهرت

من بیشتر دختر بابایم..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
بله با وجود همسر میشه درس خوند برای زندگیت برنامه ریزی داشته باش

سخت تره؟

خب اینطوری بلاتکلیف می مونی از اول عقد نمیکردی یا حالا که کردی نباید کشش بدی اذیت بشیدچرا نشه درس خو ...

اونو که عموم و بابام عجله داشتند ترسیدند من برم دانشگاه عاشق شم