2777
2789
عنوان

حس ششمی تو رو جون مادرت بیا یه لحظه

208 بازدید | 32 پست

اول اینکه بگم ببخشید جون مادرت رو قسم دادم دوم اینکه یه سوالی داشتم چرا خانوادتا با هرکی دوست میشیم ازمون سواستفاده می کنه یا حسادت می کنه بهمون کمک نمی کنه درصورتی که برای همه خیر و خوبی می خوایم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام حس ششم نیستم اما چون زیادی بها بهشون میدین فک میکنن چیز خاصی هستن

خب شما با دوستاتون چه برخوردی دارین که مرزهاتون رو هم براش حفظ می کنید یه مثال هم بزنید؟

این چیزی که میگی واقعیه... تو قلبت خیلی صافه و هرچی برای بقیه می‌خوای خیر و خوبی بوده ولی همه مثل تو نیستن. بعضیا وقتی می‌بینن کسی بی‌ریا کمک می‌کنه به‌جای قدردونی یا همراهی حسادتشون گل می‌کنه یا شروع می‌کنن سواستفاده کردن. دلیلش این نیست که تو بد کردی دلیلش اینه که انرژی و نیت پاکت رو همه نمی‌تونن هضم کنن. واسه همینه انگار جذب آدمایی میشی که یا آزمایشن یا قراره بهت یاد بدن مرز بذاری.

تو باید یاد بگیری همون‌قدر که مهربونی برای خودت هم خط قرمز داشته باشی. اینطوری دیگه کسی نمی‌تونه راحت ازت انرژی بگیره یا بهت حسادت کنه.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

این چیزی که میگی واقعیه... تو قلبت خیلی صافه و هرچی برای بقیه می‌خوای خیر و خوبی بوده ولی همه مثل تو ...

میشه برای منم بگی

حسی بهم داره یا نه؟بهم فکر میکنه یا فراموشش کنم؟

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

خب شما با دوستاتون چه برخوردی دارین که مرزهاتون رو هم براش حفظ می کنید یه مثال هم بزنید؟

خط قرمزهایی برای خودم مشخص کردم و ب خط قرمزاشون احترام میزارم کلی میگیم میخندیم اما اویزون نیستم 

این چیزی که میگی واقعیه... تو قلبت خیلی صافه و هرچی برای بقیه می‌خوای خیر و خوبی بوده ولی همه مثل تو ...

چه چیز های مهم و جالبی گفتی نشون میده خیلی با تجربه ای. می تونی یه مثال عملی هم بزنی

چه چیز های مهم و جالبی گفتی نشون میده خیلی با تجربه ای. می تونی یه مثال عملی هم بزنی

اخلاقت اینجوریه مثلا.خیلی زود دلسر میشی.قلب ساده و دلی پاک داری.زود اعتماد میکنی.یه زخم قدیمی از نزدیکانت داری.گاهی خودتو دست کم میگیری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

میشه برای منم بگیحسی بهم داره یا نه؟بهم فکر میکنه یا فراموشش کنم؟

من حس ششمی نیستم ولی سوالتو قشنگ واضح بپرس ببینم میتونم بگم