2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی خوبه

180 بازدید | 11 پست

حقیقتا خیلی زنداداشم خوبه هم مهربون هم گرم صمیمی 28سالشم هست اینطوریه رابطمون که گاهی وقتی شاید هفته یه بار باهم چند کلمه چت کنیم بیرون هم دوهفته اینا بریم کلی باهم صحبت میکنیم این حرفا من احساس میکنم الان رابطمون به این دلیل خوبه که من هیچ دخالتی نمیکنم اصلا خواهرشوهر بازی اینا در نمیارم دومین دلیلشم اختلاف سنیمون سومیشم زنداداشمه که خیلی عاقله خلاصه ایشالله نصیبتون بشه همچین عروسایی چون واقعن خیلی حس خوبیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر

با این تاپیک حالم خوب شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چهارما چون تو کور نیستی و خوبیاش میبینی مال ما کلی خوبی بهش میکنیم اینقدر بیشعور تازه بهت بی احترامی میکنه باور میکنی حتی یکبارم تند حرف نزدم یا رفتار ناشایستی باهاش نداشتم اما به چشمش نمیاد همش میخواد حرف حرف اون باشه نمیشه که.... 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
چقد عااالی آفرین همین فرمون پیش برو هییییچ وقت دخالت نکن توی هیچی فک کن دوستته

دقیقا بعد من ادمیم یعنی جدیدا این اخلاقو تو خودم به وجود اوردم که یه حد مررزی همیشه میزارم واسه ادما

خوب توهم مث خودش باش وقتی شعور نداره

نمیتونم...

از سرکار میومد براش غذا میبردم پایین میگفتم خسته س گناه داره ،غذاهای مورد علاقه ش اگه درست میکردم حتما یک بشقاب هم میفرستاذم پایین از گلوم پایین نمیرفت میگفتم واای فلانی دوست داره حتی گاها خدا شاهد سهم غذای خودمو میدادم و خودم چیز دیگه میخوردم که فقط اون خوشحال بشه با دیدن و خوردن غذای مورد علاقه ش بعد این من باردار بودم سرکلاژی،بچه ۳ ساله هم داشتم یکبار نشد فقط یکبار غذا تو سرش بخوره حالمو بپرسه که خوبی یا نه مثلا کاری چیزی نیاز نداری بارداری 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
نمیتونم...از سرکار میومد براش غذا میبردم پایین میگفتم خسته س گناه داره ،غذاهای مورد علاقه ش اگه درست ...

عزیزززززززززززززززززززم🥲🥺چقدر بی ذاته پس این لیاقت مهربونیت نداره برو مهربونیتو یجای خرج کنم که لیاقتت داشته باشن گلم🎀✨