2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه تاکسیک من اونجایی بود که موقع تولدم و مناسبتای دیگه باهام قطع ارتباط میکرد بعد که میگذشت میومد میگفت چرا سراغمو نمیگیری مریض بودم داشتم میمردم🤣

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

اوایل اومد اینستا پیام فرستاد نامه فدایت شوم، من ازت خوشم میاد و به فرصت بده و... منم فرصت دادم با این که قیافش شبیه ماتحت مرغ بود 

یه روز گرم می‌گرفت بعدش می‌رفت بعد یه هفته میومد دوباره می‌رفت میومد 

سر همین کات کردم برگشت خواهش و التماس فرصت دادم بازم همون کارا رو کرد

خوشبختانه نامزد فعلیم آقاس.اونو دیدم قدر اینو می‌دونم 🤣

هزارمین کاربری 😬😬😬 
اولین دیتمون بودتو ماشین بودممنم اولین پسر زندگیم بود و اولین قرار زندگیمحتی نذاشتم دستمو بگیرهگفت چ ...

😂😂براچی خو

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

دوست پسر که نه ولی مشاور کنکورم پسر بود۲۴ سالش بود منم ۱۷

یه بار بهم گفت یا تمرکز درس بخون گفتم باشه انگشت کوچکشو اورد بالا گفت قول؟ منم انگشتمو گرفتم بالا گفتم قول بعد گفت نه قبول نیست بچسبون 

منم پاستوریزه اصن بعد گفتم زشته دستمو بردم جلو این بشرم دستمو‌گرفته بود قشنگ یه دقیقه میگفت قول دادیا منم میگفتم باشه دوباره تکرار این جمله 🤣🤣🤣🤣

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم