2777
2789
عنوان

اولین روز کتابخونه چی ببرم

187 بازدید | 34 پست

دوستان

یبار رفتم دیدم اکثرا لباس راحتی دارن

فقط شمابی که رفتین، میدونین اونجا عوض میکنن یا همون‌طور پوشیده زیر مانتو و اینا میان؟

یه سوال دیگه اینکه چی ببرم برای خوردن؟

و سوال اخر هم اینکه 

میشه مثلا سه چهار ساعته برگردم

چون تازه شروع به درس خوندن برای کنکور کردم و ساعت مطالعم پایینه

فقط سر این نگرانم که کسی واقعا انقدر کم میمونه؟

که من بمونم.

علاوه بر این سوالا

میشه خودتونم چیزی مدنظرتونه بگید بهم

مانتو رو در میارن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

هرچقدر دوس داری بمون کسی کاریت نداره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه آدم معمولی بره؟یا باید محصل باشی؟

آره میشه فقط نباید نظم به هم بزنی و آلودگی صوتی ایجاد کنی 

آره بپوش زیر مانتوت اونجا عوض کن که راحت تر درس بخونی. ناهار ببر با خودت با لقمه.و بطری آب‌ ی ماگ هم ببر با چایی کیسه ای اونجا آبجوش دارن بتونی چایی بخوری بین درسات. و اگه مثلا بیسکوییت میخای ببری از جعبش درشون بیار داخل ظرف بزار سروصدانشه.نه عزیزم اصلا خیلیا واسه انجام تحقیق و اینجور چیزا میان زودم میرن ساعتش مهم نیست‌. کفشاتم صدا نده راستی موفق باشی

لباس راحتی رو زیر مانتوشون میپوشن بعد ک رسیدن مانتو رو فقط در میارن 

برای خوردنی ام هر چی دلت میخاد بیار بخور فقط چیزای بودار نیار که حواس دیگران رو پرت کنی معمولا کسایی که میان کتابخونه واسه این بتونن زیادتر از خونشون درس هارو بخونن دست خودته هرموقع دلت خاست برو بیا کسی کاریت نداره ولی من که معمولا صبح میرم تا موقعی ک بسته میشد کتابخونه ولی بعضیا از من زودتر میرفتن بعضیا ام خیلی زودتر. 

مانتو رو در میارن

زیر مانتو و شلوار، لباس راحتی بپوشم؟

یا ببرم با خودم اونجا بپوشم

بعد برای اینکه یکم نااشناعم با فضا، میخوام زودتر برم🥲

هفت باز میشه منم همون هفت اونجام

اونایی ک طولانی میمونن دیدم بعضیا شلوار راحتی میارن اونجا میپوشن 

لباسِ بیرون ولی راحت بپوش

اگه تا ظهر اونجایی ساندویچی غذایی چیزی ببر اگه نه هر خوراکی که دوست داری

و هرچقدر که نیازه بمون به کسی ربطی نداره چقدر میمونی

اونایی ک طولانی میمونن دیدم بعضیا شلوار راحتی میارن اونجا میپوشن لباسِ بیرون ولی راحت بپوشاگه تا ظهر ...

مرسی عزیزم:)

چشم

من میخوام صبح زود ساعت هفت یا هشت برم و یازده دوازده برگردم

فقط میخوام با محیط اشنا شم و فق یه زیست بخونم

کنارش چون امتحان ایین نامه دارم اونم یکوچولو بخونم

ففط برای اینکه ببینم چطوره خودمو بسنجم

چون من انقدر تو خونه بلند بلند خوندم، فکر میکنم تایم زیاد نمیتونم بمونم فعلا. تا بعدا که عادتم شه.

زیر مانتو و شلوار، لباس راحتی بپوشم؟یا ببرم با خودم اونجا بپوشمبعد برای اینکه یکم نااشناعم با فضا، م ...

شلوارتو‌زشته اونجا در بیاری دختر 😂 از خونه شلوار راحتی مشکی بپوش رفتی اونجا شال و مانتو رو در بیار 

در نیاری ام کسی کاریت نداره فقط واسه راحتی خودته