2777
2789
عنوان

اولین روز کتابخونه چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم:)چشممن میخوام صبح زود ساعت هفت یا هشت برم و یازده دوازده برگردمفقط میخوام با محیط اشنا شم ...

منم عادت داشتم بلند بخونم ی مدت ک بری عادت میکنی بازدهی میاد بالا اصلا

اولاش شاید احساس کنی هیچی نمیفهمی ولی کم کم درست میشه 

ایشالا موفق باشی🩷

اوهوووم کامل متوجه شدم مرسی عزیزم✨

فدات ✨️ موفق باشی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

لباس راحتی رو زیر مانتوشون میپوشن بعد ک رسیدن مانتو رو فقط در میارن برای خوردنی ام هر چی دلت میخاد ب ...

مرسی عزیزم از راهنمایی 

کامل متوجه شدم

فقط یه سوال دیگه

زیپ کیفو از قبل باز بزارم؟ چون صدا میده هی بخوام دربیارم بزارم تو

همش نگرانم موقع رفتن، صدا ایجاد شه چپ چپ نگاه کنن بقیه.

به هرحال هرکاری کنم صدا میاد

مرسی عزیزم از راهنمایی کامل متوجه شدمفقط یه سوال دیگهزیپ کیفو از قبل باز بزارم؟ چون صدا میده هی بخوا ...

شلپ شلپم نکنی دیگران موقع ورودت همه با هم‌نگاهت میکنن😆 مشکلی نیست 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم عادت داشتم بلند بخونم ی مدت ک بری عادت میکنی بازدهی میاد بالا اصلااولاش شاید احساس کنی هیچی نمیف ...

یه دنیا ممنون استرسمو کم کردین:)

الکی هی نگران همه چی میشم.

شلپ شلپم نکنی دیگران موقع ورودت همه با هم‌نگاهت میکنن😆 مشکلی نیست

وای خدا دقیقا 

اولین روز با مامانم رفتیم تو

هیچ صدایی ایجاد نمیکردیم اما کل اون تایمی که اونجا بودیم همه حواسشون به ما بود 

وای خدا دقیقا اولین روز با مامانم رفتیم توهیچ صدایی ایجاد نمیکردیم اما کل اون تایمی که اونجا بودیم ه ...

عزیزم😂✨️

یه دنیا ممنون استرسمو کم کردین:)الکی هی نگران همه چی میشم.

خواش میکنم عزیزم 

نگران چیزی نباش دو روز بری واست عادی میشه 

من در حال حاضر حالم بهم میخوره از کتابخونه😂😭

مرسی عزیزم از راهنمایی کامل متوجه شدمفقط یه سوال دیگهزیپ کیفو از قبل باز بزارم؟ چون صدا میده هی بخوا ...

خاهش میکنم عزیزم 🌙

آروم زیپ کیفتو باز کنی صدایی زیاد نداره اما یکم صدا ک اشکالی نداره همشون یکم صدا رو تولید میکنن عادیه ولی کسی کاری نداره بهت هرکی سرش تو کتابشه.