پسر همسایمون ۱۸ سالشه امروز دم غروب موقع رانندگی سرعت بالا داشته چب کرده درجا فوت شده خدایا صبری به مادرش بده همسایع دیوار به دیواریم خیلی پسر مهربونی بود مادرش خیلی خوبه ۱۵ ساله مثل خاهریم
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
میخاستم بمونم پیشش اما حالم بد شد بیچاره ۷-۸ ساعت از خانوادش دوره اینجا غریبه هنوز خانوادش نرسیدن خدایا چیکار کنه زندگیش سوخت خودش سوخت چیکار کنه اینجا مادرشوهرش هم چند ساله باهاش قطع رابطس الان اومده گریه و زاری
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خدارحمتش کنه همه ما یه روزی میریم هر کدوممون هم با یه سرنوشتی زندگیمون تموم میشه
این خیلی گناه داره تو این شهر غریبه امیدش همین یه بچه بود کاش حداقل یدونه دیگه داشت مادرشوهرش هم باهاش خوب نیست فقط پناهش خونه ماست شوهرش که میره ماموریت دیگه بیشتر موقع میومد پیش من الان دیگه دیوونه میشا