2777
2789

ابجیم 10 سالشه مریضه حالت تهوع داره بعد بابام همچین نگران و استرسیه همش میگه یا امام زمان کمکمون کن حال بچم خوب بشه خیلییی کم دله😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام خیلی مهربونه ،ولی ابراز محبت عینی و اهل لوس کردن نیست😂

از این قسمت محبتام پتو انداختنش روی سرمو تجربه کردم

مریضم میشم خیلی مواظب من

ولی هی میگه پاشو،پاشو خودتو شل نکن

من بابام خیلی مهربونه ،ولی ابراز محبت عینی و اهل لوس کردن نیست😂از این قسمت محبتام پتو انداختنش روی ...

اره بابای منم سعی میکنه بروز نده ولی وقتی یکی مون مریض میشیم دیوونه میشه 😂😂

😂😂من امروز سر این قضیه دیوونه شدم قشنگ۲۰ سالمه بعد سر سفره یا مثلا عصرا دارم درس میخونم لقمه میگیر ...

اخییییی 

میدونستی تو نظر اون تو واقعا بچه ایی 

حتی اگه 40 سالتم بشه بازم هیچوقت تو نظر بابات تغییر نمیکنی قدرشو بدون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من بابا ندارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

😂😂من امروز سر این قضیه دیوونه شدم قشنگ۲۰ سالمه بعد سر سفره یا مثلا عصرا دارم درس میخونم لقمه میگیر ...

چه خوب.پس قدرشوبدون.من۹سالگی پدرم فوت کرد اما محبت ندیدم ازش.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.