2777
2789
عنوان

خواهرم دعوا کرده برام

158 بازدید | 7 پست

بیشعور نفهم 2۹ سالشه خیلی به دعا اعتقاد داره خدا کنه من چیزی بخرم از سر حسادت دعا میار یک بار مچشو گرفتم اینقدر معذرت خواهی کرد بخاطر مامانم جیزی نگفتم امروز داشتم لباسامو درست میکردم زیر فرش دعا دیدم من که میدونم خواهرم این کارو میکنه چکار کنم 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید مگه ...

نه اما چرا میاره اخه چرا 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

تو که اعتقادی نداری پس برات چرا مهمه؟

میدونی فک کنم بحث استارتر عمل کردن یا نکردن دعا نیست .

خداییش زور داره خواهر ادم دنبال بدبخت کردنش باشه . حالا با دعا و طلسم یا با حرف دراوردن پشت سرت و داستان ساختن یا هزاران راه دیگه .

اینجور ادما رو منم تو زندگیم دارم استارتر . فقط باید صبور باشی نمیدونم با بدبخت شدن ما چی بهشون میرسه💔💔

میدونی فک کنم بحث استارتر عمل کردن یا نکردن دعا نیست .خداییش زور داره خواهر ادم دنبال بدبخت کردنش با ...

به نظرم اگه آدم حساس باشه روی این چیزا بدتر میشه

وقتی اعتقادی نداری اصلا مهم نباشه برات همین

ولی اگه اعتقاد داری باید بری دنبال باطل کردنش چون واقعا روت اثر می‌ذاره چون بهش باور داری ایمان داری باید بری باطلش کنی