2777
2789
عنوان

پسری ک بهم پیشنهاد داده

153 بازدید | 14 پست

فوق العاده روتین داره سرش تو کار پیشرفت در امد و هدفدار 

اوایل زمان شرو صحبت گفت من قصدم جدیه چون بنظرم وقت و انرژی ادم خیلی مهمه توم اگ قصدت جدیه بگو اگ نیس بگو 

منم گفتم منم همنظرم 

بعد راجب ایندمم پرسید ک‌کدوم شهر مبری اینا گفتم معلوم نیست بعد گفت من دوست ک دختر باشن هم دارم در حد کار درسه منم گفتم منم همینطور دوست  جنس مخالف دارم 

من از حرفش خوشم نیومد اما وقتی نمیدونم با طرف چند چندم گفتم حساسیت نشون ندم فکر کنه عددیه اول کاری. 

حالا رابطه ک شرو شده یماهه اصن اهل پیام نیی فقط ز میزنه منم ادم بد تماسیم گاهی ج میدم گاهی ن 

قبلا بش گفتم تو فلان اپ ز میزنی من نمیبینم قبلش پیام بده بگو میخوام ز بزنم  چون تصویری میزنه و گف باشع اما بازم یعو ز میزنه و وقتایی ک ج نمیدم گاهی میپرسه چرا ج ندادی گاهی ن

و این ز زدنشم چهار پنج روز یباره

تابحال دیت نداشتیم گف اومدم فلان شهر شهری ک هردو دانشجویم میخوام ببینمت گفتم ببینم چ میشه 

یبارم بم گف چرا دیروز نبودی گفتم خب خودتم نبودی گف چون تو پ ندادی منم ندادم منم گفتم من هیجوقت دنبال ی پسر نمیرم 

اول کاری مدارکشم دیدم مجرده زن نداره 

اما خب من الان میکم چون ک دیت نداشتیم رابطمون کمرنگ شاید بعد دیت توجهش خوب شد !هردو دانشجو ی شهریم الان تعطیلات رفته پیش خانوادش چون من اصلا اصلا اصلا با این سطح از توجه و ارتباط ن راضیم ن ادامه میذم اما بش هیچیم نکفتم 

نظر شما چیه؟ 

ز 

ج

شرو 

همونقدر ک برای خودش و اهدافش وقت میذاره باید برای شمام وقت بذاره حداقل آخر شبا یکی دو ساعت چت کنید

اگ واسه رابطه وقت نداره همون بهتر ک کات شه و وقت زمان شما رو هم نگیره و هدر نده

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

نظرم اینه شیطونه

نمیخواد پاگیر بشه

گفته دنبال رابطه جدیم هم شاید منظورش اینه که رابطه جنسی باشه حالا که رابطمون جدیه

من به هرکسی اعتماد نمیکنم مخصوصا اگه طرف یه شهر دیگه باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم منظورم اینه در ظاهر اینطور میگه که اعتمادتو جلب کنه و...

اها شاید...یسوال دارم اگ هدفش جدی باشه اما من با میل رضایت خودم سریع وارد رابطه نزدیک صمیمی بشم منصرف میشه؟ ج

اها شاید...یسوال دارم اگ هدفش جدی باشه اما من با میل رضایت خودم سریع وارد رابطه نزدیک صمیمی بشم منصر ...

بستگی به ادمش داره

ولی خب احتیاط شرط میکنه که حتی اگه خیلی ازش خوشت اومده هم خودتو مشتاق نشون ندی‌که دور نگیره

بستگی به ادمش دارهولی خب احتیاط شرط میکنه که حتی اگه خیلی ازش خوشت اومده هم خودتو مشتاق نشون ندی‌که ...

من معمولیم خ خوشم نیومده اما بخام صادق باشم یسال سینگلم و رابطه اخرم خ نزدیک بودیم ..الان اذیتم جوری ک کارا روزمرم مختل شده خ اذیتم ! اما نمیخوام هم ی کیس ازدواج رو بخاطر زود اتفاق افتادن این موضوع هم بدبین و خراب کنم 

متوجه ای؟ چجور سریع میتونم بفهمم اون از کدوم دسته هس؟ ک بدبین شکاک میشه اگ زود اتفاق افتاد یا نمیشع

تا سر دیت نری نمیشه فهمیدبنظرت ازدواجیه؟

نمیدونم فقط گفته و از اونجایی ک ادم روتین دار و هدفمندی بطور روزانه و بم گف وقت انرژیم مهمه تو رابطه الکی نمیخوام باشم ممکنه ازدواجی باشه 

خب سر دیت چجور میشه فهمید ؟