2777
2789
عنوان

پختن نون بی کلاسه

452 بازدید | 39 پست

من سی وچن سالمه. بچه کوچک دارم ولی میخام ی درآمدی داشته باشم بچه ها. میخام کیک خونگی بپزم ولی شوهرم میگه نون بهتره. مشتری هم شوهرم جورمیکنه. ولی میگم پختن نون کارخانمای مسن بیسوادنیس ؟مسخره نمیکنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا ربط نداره

نون خانگی سالمتره.مخصوصا اگه با آرد سالم کامل باشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مسن بیسواد؟!عجب

نون پختن هم یه نوع هنره مثل کیک پختن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

من نون بلد نیستم.ولی بنظرم کیک پزی خیلی کار خوبیه البته نون هم تقریبا همونه یجورایی.بشرطی که بطور جدی پیگیری کنی و تلاش کنی نکه فقط یه قناد گم نام باقی بمونی.موفق باشید در پناه حق

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من بودم اینکارو نمیکردمهرچی زن سخت کارکنه مرد قدرنشناسترو پر روتر میشه

حرف حق 

ب عنوان ی زن شاغل 

شوهرم ازم انتظار داشت روزای مناسبت دار رو تا صبح تو کارگاه شیرینی بزنم 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺