یاسی۳_ مدیر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 970 عنوان توروخدا کسی زانودرد داشته بعدا خوب بشه | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 33 پست ؟کمردرد و گردن درد دارم چندساله با اونا دیگه داشتم کنار میومدمخیالم راحت بود حداقل راه رفتنم مشکلی نداره پادرد ندارمولی الان دوهفته ست زانودرد گرفتم پیاده روی هم دیگه نمیتونم برممیترسم از غصه دارم دق میکنمتو این سن مگه میشه آرتروز؟ ۳۴ سالگی 1404/05/25 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیدواربخشش عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3408 شنا پرسیدم گفتن مقدماتی ۸ میلیون یه روز درمیون زیاد نیست؟اخه شهر خودمون نداره باید ۲۰ دقیقه رانندگی ... هفته ای دو بار برو ولی تا سنت کمه جلوشو بگیر نذار مثل من بدتر بشه من دارم میرم بهتره وضعیتم البته کارهم دیگه واقعا نمیتونم انجام بدم و ناراحتم
یاسی۳_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 970 هفته ای دو بار برو ولی تا سنت کمه جلوشو بگیر نذار مثل من بدتر بشه من دارم میرم بهتره وضعیتم البته کا ... حتما میرماتفاقا همسرم امروز فرستادم از دوستش بلیط استخر بگیره مجانی واقعا تا الان که کمردرد داشتم با خودم میگفتم خوبه حداقل وقتی سرپام درد ندارم ولی الان...فقط امیدم به اینه که موقتی باشه موندگار نشهتوکل به خداان شاءالله شمام بهتر میشی عزیزممرسی که وقت گذاشتی
امیدواربخشش عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3408 حتما میرماتفاقا همسرم امروز فرستادم از دوستش بلیط استخر بگیره مجانی واقعا تا الان که کمردرد داشتم ب ... درست میشه نگران نباش این زانو دردی که گرفتار شدی همش از درد گردن وکمرتونه که میزنه وگرنه زانوهاتون هیچیش نیست نگران نباش .انشالله خوب میشی شما هم .😍جوونی بابا 😍