mis_sma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 352 عنوان کسی میدونه پزشکی قانونی ملارد کجاست 195 بازدید | 26 پست بچه ها تو نشان میزنم قبرستونو نشون میده ینی همونجاست؟بدون نامه از کلانتری میتونم برم رسیدگی میکنن؟ 1404/05/25 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mis_sma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 352 چی شدی؟ باشوهرم دعوام شده.میتوام برم نامه بگیرم.گردنم درد میکنه خیلی
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 2939 چی شده عزیزم نامه باید از کلانتری بری شکایت کنی و معرفی کنه به پزشکی قانونی اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
mis_sma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 352 چی شده عزیزم نامه باید از کلانتری بری شکایت کنی و معرفی کنه به پزشکی قانونی اها باشوهرم دعوام شده.فعلا نمیخوام شکایت کنم روش فقط میخوام نامه بگیرم دستم باشه
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5173 باشوهرم دعوام شده.میتوام برم نامه بگیرم.گردنم درد میکنه خیلی بهترین کار میکنی برو حتما پزشکی قانونی
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1513 اول باید شکایت کنی که نامه بهت بدن روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
mis_sma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 352 اول باید شکایت کنی که نامه بهت بدن نمیخوام فعلا شوهرم بدونهمیشه از پزشک معمولی نامه بگیرم؟به دردم میخوره بعدا؟
mis_sma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 352 باید از کلانتری نامه ببری از همون جا هم آدرسش رو بگیر نمیخوام شوهرم بدونه فعلا میخوام مدرک جمع کنم
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 2939 اها باشوهرم دعوام شده.فعلا نمیخوام شکایت کنم روش فقط میخوام نامه بگیرم دستم باشه اشتباه نکن زنگ می زدی به ۱۱۰ می اومد صورتجلسه می نوشت اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
mis_sma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 352 اشتباه نکن زنگ می زدی به ۱۱۰ می اومد صورتجلسه می نوشت قبلا اینکارو کردم شکایت کردم روش براش دیه اومد ولی بخاطر بچم برگشتم. میخوام فعلا مدرک جمع کنم کسیو درگیر نکنم دوباره.چندسال پیش پدر مادرم جلو چشمم یهو پیرشدن😔
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1513 نمیخوام فعلا شوهرم بدونهمیشه از پزشک معمولی نامه بگیرم؟به دردم میخوره بعدا؟ نمیدن که.اصلا پذیرش ندارن این شکلی.نامه فقط از مراجع قضایی رو جواب میدن.میتونی هم. بری بیمارستان قسمت مددکاری عنوان کنی شوهرم زده .ارجاع میدن بهزیستی فکر کنم قسمت مشاوره. روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1513 قبلا اینکارو کردم شکایت کردم روش براش دیه اومد ولی بخاطر بچم برگشتم. میخوام فعلا مدرک جمع کنم کسیو د ... خب دیگه روالش همونه میدونی که روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم