2777
2789
عنوان

کسایی که چشماشون ضعیفهههه

128 بازدید | 22 پست

بچهایی که از لنزطبی استفاده میکنین

نظرتونو میشه راجبش بگین ، چه قیمت میگیرین

رنگیش بهتره یا بدون رنگ؟! میگن رنگی کمتر میسوزونه

چند ساعت استفاده میکنین توی روز

توروخدا بگین میخوام بگیرم هیچی نمیدونم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترعمم دهه هشتاد لنز میذاشت 

شاید الانم بذاره خبر ندارم چون ازش نمیپرسم که چشمات چی شد

ولی دهه هشتاد یادمه دائما درگیر عفونت و بدبختی بود

عینک بزن بره 

فقط واسه بعضی مواقع اضطرار لنز استفاده کن دائمی نمیشه لنز استفاده کرد

یبار خریدم هرکاری کردم نتونستم بزارمش دیگه نخریدم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من دخترعمم دهه هشتاد لنز میذاشت شاید الانم بذاره خبر ندارم چون ازش نمیپرسم که چشمات چی شدولی دهه هشت ...

اخه با عینک خیلی مشکل دارم اصلا نمیتونم . شاید حساسیتی چیزی داشته یا رعایت نمیکرده بهداشت رو

من لنز فصلی میگیرم ک تند تند عوض کنم

و حقیقتا من بچه بدی هستم از سال 96تا الان هرروز لنز تو چشممه....از صبح تا شب...کار بدیه...

و من چون چشمم خودش رنگیه لنز طبی ساده میزارم و خیلی راضیم

من لنز فصلی میگیرم ک تند تند عوض کنمو حقیقتا من بچه بدی هستم از سال 96تا الان هرروز لنز تو چشممه.... ...

چشمات خیلی ضعیفه؟ چه قیمت میگیری ؟؟؟

من رنگی دوست دارم بگیرم 🥲

رعایت بهداشتو کن و هیچوقت شبا با لنز نخواب من این دوتارو رعایت میکنمولی ظهرا با لنز میخابم خخخ

چشمتو اذیت نمیکنه؟ سوزش و اینا؟ اسونه در اوردن و گزاشتنش؟؟

چشمات خیلی ضعیفه؟ چه قیمت میگیری ؟؟؟من رنگی دوست دارم بگیرم 🥲

والا من چشمام 1/5بود

بارداری اول شد۲/۵

بارداری بعدی شد 3/5😄

من ۷۰۰ ۸۰۰ میگیرم فصلی رو

البته خب رنگی گرونتره

ولی من از سال 96تا الان مشتری یه جا هستم تو هرسا عت هرروز زنگ بزنم میفرستن برام منظورم اینه

یه جای معتبر پیدا کن تخصصی لنز باشن.همونجا خرید کن.به هرجایی اعتماد نکن

اره چرا نشه؟نمره چشمتو میگی بهت لنزو میدن.حتی رنگی میتونی ی رنگی ساده بگیری یه رنگی طبی

رنگی باشه که بد میشه چون فقط واسه چشم چپم قراره لنز بگیرم نمیشه که یه چشمم رنگی باشه یه چشمم مشکی😂

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩