ثبت نامشکه کردممعلمشون یه گروه زد الان مدام کاربرگ میفرسته میگه حل کنن بفرستین ... پرینتر ندارم فعلا دائم باید تو راه باشم بعدشم همش پسرم اذیت میکنه خسته میشه نمیخواد حل کنه ...خودم دوست دارم مشق نوشتن براش عادی بشه که بشینه چون اصلا نمیشینه تکلیف حل کنه از طرفیم اطرافیان میگن بچه زده میشه قبل شروع مدرسه هی ازش تکلیف میخوان .... به نطرتون چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الگو... جدول سوروکو... بگرد و پیدا کن .... نقطچین هارو مثل الگو وصل کن اینا
خوبه اگر کار کنه دستش قوی تر میشه برای مهر ماه ولی سخت نگیرین که زده بشه با کمک هم حل کنید مشق نوشتنو مثل بازی و مسابقه کنید براش خیلی طبیعیه که نخواد بنویسه تا دستشون روان بشه هم شما رو اذیت میکنه هم خودش کلافه میشه سخت ترین پایه برای مادر و فرزند اول هست عزیزم باید حتما پیگیر باشی و تمرین مداوم همین که دستاش قوی شه نصف راهو رفتی