با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانوادهام قدم برمیدارم. زنی هستم که با رشدش، خانهای از عشق و امنیت میسازد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا الان پسرها با دختر ها بزرگتر از خودشون ازدواج میکنن
اره چرا واقعا
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من ۲۰سالم بود اینقدر کن انرژی و زشت بودم هیچ کس توجه نمیکرد اصلااااا با الانم قابل مقایسه نیستم تازه دارم خوشگل میشم و مورد توجه قرار میگیرم
با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانوادهام قدم برمیدارم. زنی هستم که با رشدش، خانهای از عشق و امنیت میسازد