2777
2789

سلام به همه. من هنوز هیچی نخریدم. میخوام ضروری ترین ها رو بخرم. اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ماهی دنیا میاد باید براساس اون بگیری

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
  پستونک واجب نیست

واسه بچه غرغرو اولین چیز پستونک واجبهه😆😆😆

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

پوشک،حوله،لیف،۳دست لباس سرهمی،کلاه نخی،پتو دورپیچ،یدونه شیشه،جوراب،پودر یا کلاندولا،شامپو بچه.اینا چیزایی بود که من تو مسافرت حتما برمیداشتم چون بنظرم ضروری بودن

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
مث بچگیای من سرتق باشه تف میکنه باز عر میزنه    

نوچ نوچ‌نوچ پس طاها به تو رفتههههه

تحفه پستونکشو برمیداره جیغ میزنه😆😆😆همشششش تقصیر توئهههه

این بچه به تو رفتهههه😂😂😂

لباس اندازه سه ماهه اول با توجه به فصل

پوشک و تشکچه تعویض

ساک وسایل

لوازم بهداشتی حمام و حوله

لوازم خواب بسته به اینکه کجا میخواید بخوابونیدش

چند تا تیکه اسباب بازی اولیه مثل جغجغه نرم و عروسک کوچولو

اینا حداقلاست. بیشتر خواستی هزینه کنی دیگه بسته به نیازت مفصلترش کن

پستونک.شیشه شیر ۲تا یکی کوچیک یکی بزرگتر.حوله.یه چیزی برا دورش که وقتی پی پی کرد بشوریش مث کهنه.پوشک.پتو.بالشت.زیرانداز تعویض.لباس نوزادی حداقل ۵دست برا عوض کردنش.پماد سوختگی.شامپو بچه.

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
پستونک ضروری نیست که دیفونه     چیشد نرفتی؟

نه پنج فروردین😁 زووده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐